Gitavillage California

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Lazio, Montalto di Castro
Název ubytování Gitavillage California
Typ ubytování Kemp
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 1 805 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Oblíbený toskánský kemp Gitavillage California (dříve pod názvem California Camping Village) se nachází téměř mimo civilizaci (cca 5km od nejbližšího městečka) v piniovém háji přímo u moře. Jedná se o zcela nové, moderní zařízení. Pro hosty je k dispozici velký bazén, hydromasáže, tenisový kurt, hřiště (fotbal, basketbal), plážový volejbal, ping-pong, společný venkovní gril, vybavená pláž, recepce, restaurace/pizzerie, bar, Wi-Fi za poplatek (cca 10 €/14 hod.), obchod, dětské hřiště, parkoviště, prádelna za poplatek (žeton cca 5 €), animační program během hlavní sezóny (v IT).
Plážový servis přibližně od 1/6 (slunečník a 2 lehátka/apartmán, kanoe či vodní šlapadla) pro Bungalovy Villano Comfort Mono a Villino Vulci Superior v ceně, pro mobilhomy Lodge Superior a Lodge Premium za poplatek cca 21 €/den.

Možnost dokoupení polopenze či plné penze (na vyžádání při rezervaci, platí se na místě), polopenze za cca 30 €/osoba/den a plná penze cca 40 €/osoba/den (děti do 10 let sleva 40%).
Lodge Premium (quadri6): mobilhome 32 m2 - obývací místnost s kuchyňským koutem, manželská ložnice a dva dvoulůžkové pokoje, koupelna, veranda s posezením, klimatizace.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén s hydromasážemi, parkoviště, zahrádka, venkovní krb, dětské hřiště, wi-fi, pes zakázán, tenisový kurt, klimatizace, animace,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.