Camp Villaggio Paradise

* +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Marche, Porto Recanati
Název ubytování Camp Villaggio Paradise
Typ ubytování Kemp
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 1 890 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Camp Villaggio Paradise s bungalovy, mobilhomy a hotelem se nachází v lokalitě Porto Recanati, tzv. Riviéra del Conero, na ploše 40 tis. m2, cca 600 m od volné pláže, 400 m od psí pláže a 1 km od pláže s plážovým servisem. Komplex je situován v blízkosti hlavní příjezdové cesty a tím je zajištěna velmi snadná dostupnost. S městečkem je spojen stezkou pro pěší a pro cyklisty.
Hostům je k dispozici bar, restaurace, bazén v období cca od poloviny června dokonce srpna (bazén pro děti hluboký 60 cm, hloubka bazénu pro dospělé 1,6 - 2,5 m, nutná koupací čepice), programy animátorů (cca od 1.8 - 30.8), dětský koutek, společný gril, půjčovna kol (za poplatek cca 10 €/den), prádelna na žetony (3 €/praní), stolní tenis, hřiště (fotbal, basketbal), Wi-Fi připojení k internetu a vyhrazené parkovací místo. Možnost dokoupení polopenze nebo plné penze.
Pobyt s menším domácím mazlíčkem je povolen za poplatek 3 €/den (nutno vyžádat předem), dokonce smí i na pláž!
V letovisku Porto Recanati se vybírá povinná pobytová taxa - pro tento kemp ve výši 0.70 €/osoba/den, platí se na místě (děti do 10 let zdarma).
Mobilhome Deluxe (trilo6): mobilhome o rozměrech 7x5 m - obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím lůžkem, dvě ložnice, sociální zařízení, veranda s venkovním posezením, TV, klimatizace.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén pro děti, parkoviště, zahrádka, venkovní krb, dětské hřiště, wi-fi, pes povolen, pračka, TV, klimatizace, animace, pro nenáročné,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.