Camping Village Cesenatico

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Emilia-Romagna, Cesenatico
Název ubytování Camping Village Cesenatico
Typ ubytování Kemp
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 3 623 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Cesenatico Camping Village se nachází v letovisku Cesenatico přibližně 200 m od pláže a cca 1,5 km od centra letoviska. V okolí je dostatek zábavních parků a významných měst.
Hostům je k dispozici ubytování v mobilehomech, chatkách, bungalowech, které jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a klimatizací. V areálu villaggia jsou restaurace, bary, supermarket, kadeřnictví, prádelna, internet point a WiFi ve veřejných prostorách zdarma, dětské hřiště, animace v italštině (cca 18/5 -15/9), tenis, fotbalové hřiště, volejbalové hřiště, bazény (v provozu od cca 18/5 do 15/9), wellness centrum, parkoviště.

Možnost pobytu s malým domácím mazlíčkem na vyžádání při rezervaci (povoleny pouze některé druhy) za poplatek cca 5 €/den + povinná desinfekce 50 €. Cca 100 m od kempu Cesenatico se nachází psí pláž.
Pobyty jsou také možné v depandanci Pineta sul Mare (cca 500 m od pláže), jejíž klienti mohou využívat služby Campingu Village Cesenatico a v hlavní sezóně také bezplatný vláček na pláž.
Cottage Riviera (trilo4): obývací část s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou pro dvě osoby, ložnice s manželským lůžkem, ložnice s 2 jednolůžky, sociální zařízení, TV, klimatizace, krytá veranda s posezením. Cca 28 m2. Cena je za max. 4 osoby, 5. a 6. osoba za poplatek.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, parkoviště, dětské hřiště, wi-fi, pes povolen, wellness, tenisový kurt, TV, klimatizace, terasa / balkón, animace,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.