Fattoria San Lorenzo

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Toskánsko, Grosseto Marina di Grosseto
Název ubytování Fattoria San Lorenzo
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 3 929 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Rozsáhlá toskánská usedlost Fattoria San Lorenzo se rozkládá na vlastních pozemcích o rozloze 450 hektarů, cca 3 km od centra městečka Grosseto a 7 km od pobřeží.
Ubytování v 38 apartmánech umístěných ve třech zrekonstruovaných historických budovách (Le Capanne, Livia a Pozzino) hostům nabízí možnost relaxace a pobytu v přírodě. Le Capanne se nachází cca 2 km od budovy Livia a k dispozici je zde 13 apartmánů standard. Livia je hlavní budova, kde se nachází 17 apartmánů, recepce a restaurace "Casa Livia". Poslední budovou je Pozzino s 10 apartmány nacházející se cca 1.5 km od Livie.
Apartmány jsou pohodlně a vkusně zařízeny, mají TV, klimatizaci/topení, fén, kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou a myčkou, sociální zařízení. K dispozici jsou tři bazény (nejméně jeden otevřen od 15/5 do 30/10), wifi zdarma, bar, restaurace, venku pak i prostor na grilování, veřejná prádelna zdarma a parkoviště. Pobyt se psem povolen za příplatek 6 €/den (nutno uvést při rezervaci).
Novinka 2022: tenisový kurt v části Livia (za poplatek cca 15 €/hodina), možnost zapůjčení náčiní či lekce s trenérem.
Pláž - Klienti mají možnost rezervace plážového servisu s výhodou výběru nejlepších slunečníků, garance parkovacího místa a zvýhodněných cen na pláži v lokalitě Principina Mare (cca 7 km od residence).

Možnost dokoupení polopenze za zvýhodněnou cenu.
Type Quadri Standard (quadri6): patrový apartmán - v přízemí pokoj s kuchyňským koutem, dvoulůžkový pokoj, sociální zařízení, veranda s posezením; v patře dva dvoulůžkové pokoje, sociální zařízení; TV, klimatizace, mikrovlnná trouba, myčka. Cca 75 m2.

Popis ubytování

Vybaveníbazén, venkovní bazén, parkoviště, zahrádka, venkovní krb, dětské hřiště, wi-fi, pes povolen, tenisový kurt, pračka, myčka, TV, topení, klimatizace, terasa / balkón, polopenze, snídaně, pro náročné, větší vila / řadová vilka, apartmán se zahrádkou, vilka / dvojvilka,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.