Green Village Resort

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Friuli-Venezia Giulia, Lignano Sabbiadoro
Název ubytování Green Village Resort
Typ ubytování Aparthotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 3 710 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Luxusní komplex sousedící s Golf Clubem Lignano se rozkládá na ploše o rozloze 40.000 m2 a je postaven v absolutní harmonii s přírodou za použití čistě přírodních ECO materiálů bez dopadu na životní prostředí. Spolu s výborným servisem se z něj stává ideální místo na relaxování a odpočinek.
V hlavní budově se nachází 19 pokojů a dále club, hala s recepcí, velká panoramatická restaurace. V rozlehlém areálu plném zeleně jsou rozmístěny další bungalovy a apartmány, dále pak amfiteátr, bazény a parkoviště. Všechny interiéry jsou zařízeny přírodními materiály. V rozlehlém areálu plného zeleně se nachází 80 apartmánů (44 bilokálů a 36 trilokálů). Apartmány jsou vybaveny TV, připojením na internet, telefonem, trezorem, fénem, minibarem.
U velkého bazénu 680 m2 s různou hloubkou vody je i sluneční terasa s lehátky, moderní SPA se saunou a tureckou lázní pro 12 osob. Wifi připojení je zdarma u bazénu a ve všech vilkách. V resortu je možno zapůjčit jízdní kola (za poplatek 2 EUR/den). K dispozici je také prádelna se sušičkou a žehličkou.
Ve vilkách (nelze v apartmánech) možnost pobytu s pejskem za poplatek 15 €/den + kauce 100 €, nutno vyžádat při rezervaci.

Slevy na přistýlky: děti do 5 let zdarma, do 14 let sleva 40%, ostatní 20%.
Royal+BB (trilo3): apartmán v přízemí nebo 1. patře. Obytná místnost s rozkládacím dvojlůžkem a kuchyňským koutem, dva dvoulůžkovépokoje - každý s vlastní koupelnou, dvě velké terasy se zahradním nábytkem (u apartmánů v patře) nebo oplocená zahrádka (u apartmánů v přízemí). Max. 6 osob, min. 3 plně platící. Villa Exclusive Plus (quadri10): dvoupatrová vilka až pro 10 osob - v suterénu prostor se dvěma rozkládacími pohovkami (na tzv. francouzské lůžko) a oddělená část s dalším rozkládacím gaučem (fr.lůžko), sociální zařízení, terasa, garáž s 2 parkovacími místy, ve zvýšeném patře je obývací místnost s 2 balkóny a dvoumístným gaučem, kuchyňský kout, ložnice s dvoulůžkem a třílůžkový pokoj, 2x sociální zařízení, oplocená zahrádka.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, parkoviště, garáž, zahrádka, wi-fi, bezbariérový přístup, výtah, pes zakázán, fitness, sauna, golfové hřiště v blízkosti, pračka, TV, trezor, mikrovlnná trouba, topení, klimatizace, snídaně,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.