Hotel a Aparthotel Olimpia

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Bibione Spiaggia
Ubytování Hotel a Aparthotel Olimpia
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 14 840 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Hotel a Aparthotel Olimpia je po kompletní rekonstrukci a nachází se v Bibione Spiaggia přibližně 50 m od moře, pár kroků od hlavní obchodní ulice a 900 m od lázeňského centra Bibione Thermae. Klientům je k dispozici společenská místnost, bar, restaurace, WI-FI (zdarma v hale), střešní bazén s terasou. Pobyt s malým pejskem povolen za poplatek 13 €/den (platí se na místě, nutno vyžádat při rezervaci).
Stravování formou polopenze (HB): snídaňový bufet, večeře výběrem z menu + bufet se saláty a předkrmy. Možnost pobytu pouze se snídaní (BB).

Slevy na 3.lůžko u pokoje Classic, 3., 4. a 5.lůžko u apartmánu Family Suite a na 4., 5., 6. a 7.lůžko u apartmánu Royal: děti do 3 let zdarma, děti do 6 let 50%, do 14 let sleva 30%, ostatní sleva 15%.
Royal + HB (trilo3): dvoupodlažní apartmán. Obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, terasa, pomocí schodů propojený s horním patrem, kde je třílůžková ložnice, terasa, dvoulůžková ložnice, koupelna. Maximálně pro 7 osob, minimálně 3 plně platící osoby. Royal +BB (trilo3): dvoupodlažní apartmán. Obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, terasa, pomocí schodů propojený s horním patrem, kde je třílůžková ložnice, terasa, dvoulůžková ložnice, koupelna. Maximálně pro 7 osob, minimálně 3 plně platící osoby.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, parkoviště, wi-fi, výtah, pes povolen, TV, klimatizace, polopenze,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.