Hotel Harry's

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Jesolo Lido di Jesolo - ovest
Ubytování Hotel Harry's
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 6 720 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Oblíbený hotel Harry´s v letovisku Lido di Jesolo situovaný jen cca 100 m od písečné pláže má pěknou terasu s posezením a barem, venkovní bazén a standardně zařízené pokoje s TV sat, soc. zařízením a balkónem (trezor, minibar a klimatizace na vyžádání za poplatek). Hotelovým hostům je k dispozici výtah, Wi-Fi zdarma, parkoviště (do vyčerpání kapacity, nelze rezervovat předem).
Cena nezahrnuje plážový servis, platí se na místě - cca 10 € den (1 slunečník + 1 lehátko + 1 křesílko).
Stravování: pobyty se snídaní (BB) nebo s polopenzí (HB). Snídaně jsou podávány formou bufetu, večeře servírované s výběrem z 3 menu a salátovým bufetem.
QPL + HB (double2): dvoulůžkový pokoj s možností dvou přistýlek, TV sat, telefonem, balkónem a soc. zařízením. Za příplatek možnost klimatizace nebo trezor (vždy nutno vyžádat při rezervaci, platí se na místě). QPL + BB (double2): dvoulůžkový pokoj s možností dvou přistýlek, TV sat, telefonem, balkónem a soc. zařízením. Za příplatek možnost klimatizace nebo trezor (vždy nutno vyžádat při rezervaci, platí se na místě). QPL + FB (double2): dvoulůžkový pokoj s možností dvou přistýlek, TV sat, telefonem, balkónem a soc. zařízením. Za příplatek možnost klimatizace nebo trezor (vždy nutno vyžádat při rezervaci, platí se na místě).

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, parkoviště, wi-fi, výtah, pes zakázán, TV, trezor, klimatizace, terasa / balkón, polopenze,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.