Hotel Savoy Beach & Thermal Spa

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Bibione Spiaggia
Ubytování Hotel Savoy Beach & Thermal Spa
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 22 120 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Moderní a renovovaný 5* hotel Savoy Beach, otevřený celoročně, s jedinečnou polohou přímo u písečné pláže, vzdálený 150 m od pěší zóny vedoucí do centra města Bibione, je spojen podzemním tunelem s vedlejšími lázněmi Bibione Thermae. Hotel je kompletně klimatizovaný a bezbariérový, složený z 8 pater, 5 výtahů a 146 pokojů. Klientům je k dispozici recepce, TV místnost, bar, WI-FI (zdarma, v hale, u bazénu, na pokojích), restaurace, relaxační terasa s kuřáckou zónou a čítárna, velký venkovní bazén pro děti a dospělé, vířivka, soukromá pláž s plážovým servisem, podzemní garáže, velká sluneční terasa s výhledem na moře, animace. Možnost půjčení kol a nordic walking holí do vyčerpání zásob.

Vedlejší komplex lázní nabízí lázeňské i kosmetické procedury, saunu, fitness, wellness centrum.
Snídaně formou bufetu s širokým výběrem biopotravin, ovoce a potravin pro celiaky.Večeře jsou také formou bohatého bufetu. Na vyžádání lze objednat pobyt pouze se snídaní nebo připlatit obědy (plná penze).
Minimální délka pobytu 3 noci, možnost nástupu/odjezdu libovolný den v týdnu.

Doporučujeme i pro velmi náročné hosty.

Slevy na 3 a 4 lůžko: děti do 3 let zdarma, děti do 6 let 50%, děti do 14 let sleva 30%, ostatní sleva 15%.
Classic + HB (double2): dvoulůžkový pokoj bez možnosti přistýlky, TV, trezor, klimatizace, minibar, telefon, sociální zařízení, balkón s bočním výhledem na moře. Classic + FB (double2): dvoulůžkový pokoj bez možnosti přistýlky, TV, trezor, klimatizace, minibar, telefon, sociální zařízení, balkón s bočním výhledem na moře. Classic + BB (double2): dvoulůžkový pokoj bez možnosti přistýlky, TV, trezor, klimatizace, minibar, telefon, sociální zařízení, balkón s bočním výhledem na moře.

Popis ubytování

Vybaveníbazén, venkovní bazén, vyhřívaný bazén, bazén pro děti, vířivka, parkoviště, garáž, dětské hřiště, wi-fi, bezbariérový přístup, výtah, pes zakázán, fitness, sauna, wellness, golfové hřiště v blízkosti, TV, trezor, topení, klimatizace, terasa / balkón, animace, polopenze, plná penze, snídaně, výhled na moře, pro náročné, bufetová strava,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.