Hotel Villa Rita - Panza

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Ischia, Panza
Ubytování Hotel Villa Rita *** - Panza
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 6 800 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Oblíbený rodinný hotel je situován na západním pobřeží ostrova v oblasti Forio/Panza, ideální pro milovníky absolutního klidu a relaxu. Tento malý ráj leží na skalnatém výběžku mezi poloostrovem Sant'Angelo a zátokou Citara a nabízí úchvatné výhledy na zátoku La Scannella a ty nejkrásnější západy slunce. Zde se snoubí typická ischitánská pohostinnost s krásným prostředím pro dokonalý odpočinek a ozdravný pobyt.

Vybavení a služby:
recepce, malá restaurace s barem, venkovní vyhřívaný bazén se slanou vodou a hydromasáží ,velká sluneční terasa s lehátky a slunečníky, krásná zahrada s posezením, kyvadlová doprava zdarma do města Panza a do restaurace (na obědy/večeře), parkoviště

Ubytování:
pokoje s balkonem nebo terasou a krásným výhledem, mají vlastní sociální zařízení, fén, telefon a klimatizaci (za příplatek)

Vzdálenosti:
500m po schodech od zátoky La Scanella Club (za poplatek) s bazény a přístupem k moři - nutná předchozí rezervace u majitele hotelu, 1km od centra města Panza (zdarma hotelový svoz), 2km od zálivu Sorgeto, kde vyvěrají termální prameny přímo do moře, 1,5 km od Sant Angela a termálních lázní Romantica.

Popis stravování

bohatá snídaně formou bufetu možnost na místě dokoupit obědy/večeře v restauraci (zvýhodněná cena cca 20 eur - 2 chody včetně vody a vína)



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.