Itálie - Caorle - apartmánový dům Cristoforo Colombo

Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie
Název ubytování Cristoforo Colombo
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 10 200 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Caorle - je městečko se starou rybářskou tradicí ležící asi 50 km severně od Benátek. Má pečlivě udržované historické centrum s románsko-byzantským dómem a zvonicí, úzkými uličkami, četnými malými náměstími, přístavem uprostřed města a množství stylových hospůdek a kaváren. Na historickou část navazují moderní ubytovací kapacity z jedné strany podél široké pláže Ponente s rušnější částí města, z druhé strany pak kolem široké půlkruhové pláže Levante. Pláže jsou písčité s pozvolným vstupem do moře a téměř v celé své několikakilometrové délce vybavené lehátky a slunečníky, sprchami, převlékacími kabinami, WC, skluzavkami a jinými atrakcemi pro děti, hřišti, půjčovnami vodních šlapadel atp. Kolem pláží je promenáda, v noci osvětlená, s četnými kavárnami. V části Ponente je široká třída s množstvím obchodů všeho druhu, velký přístav námořních jachet, několik kurtů, minigolf, parky s dětskými hřišti atd. V části Levante je velký aquapark, dětský ráj nafukovacích skluzavek a lunapark, každou sobotu rozsáhlé tržiště, autobusové nádraží, čerpací stanice, atd. Pro zpestření pobytu lze doporučit také projížďku turistickým vláčkem po Caorle, večerní vyjížďku lodí kolem pobřeží a vyjížďku lodí na pověstné laguny.

Popis dopravy:
Vlastí doprava: příjezd sobota 15,30 – 19,00 hod, odjezd sobota do 10,00 hod


Cena dopravy: 2.390,- dospělá osoba,
2.290,- Kč dítě do 10 let a senioři nad 65 let
1.690,- Kč / os. / jednosměrná jízdenka


Nástupní místa: Brno, Jihlava, Mikulov, Praha, Humpolec, Písek, České Budějovice – bez příplatku.
Nástupní místa s příplatkem:
200,- Kč – Pardubice, Hradec Králové, Mladá Boleslav, Louny, Slaný;
250,- Kč – Litvínov, Most;
300,- Kč – Liberec, Jablonec nad Nisou, Plzeň, Ústí nad Labem, Teplice, Olomouc;
400,- Kč – Ostrava


Odjezdy z nástupních míst s příplatky jsou realizovány pro minimálně 6 cestujících. Při nižším počtu osob bude svoz do Brna realizován alternativním způsobem či bude proplaceno jízdné vlakem nebo linkovým autobusem. Přesné informace o odjezdu obdržíte cca 14 dní před nástupem na dovolenou.

Popis stravování

Za příplatek v místní restauraci, snídaně obsluhou, oběd a večeře výběr z menu. Snídaně – 1.050 Kč / 7 x snídaně dospělý, 890 Kč snídaně dítě do 10 let; oběd – 2.300 / 7x oběd dospělý, 1.680 Kč dítě do 10 let; večeře – 2.300 Kč / 7 x večeře dospělý, 1.680 Kč dítě do 10 let

Popis ubytování

Moderní apartmánový dům ve vzdálenosti 30m od pláže a cca 900 m od historického centra města. Residence má na střeše bazén a dětský bazén, u bazénu solárium s lehátky a sprchami, má výtah, vlastní parkoviště. Obchody všech typů jsou v těsné blízkosti residence. Každý apartmán má balkon, klimatizaci, TV, moderní zařízení, přidělené parkovací místo pro auto, některé mají pračku. V ceně je vždy slunečník + 2 lehátka na pláži pro každý apartmán. Apartmány typu A3-4, B4-5(2,2-3), C6-7(2,2,2-3).


APARTMÁN TYPU A4: jednopokojový apartmán s rozkládacím dvoulůžkem, vyklápěcím lůžkem a rozkládacím křeslem, TV, koupelna se sprchou a WC, balkon se stolkem a židlemi.


APARTMÁN TYPU B4(2,2): jedna ložnice s manželským dvoulůžkem, obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a s kuchyňským koutem, TV, koupelna se sprchou a WC, balkon se stolkem a židlemi


APARTMÁN TYPU C6(2,2,2): jedna ložnice s manželským dvoulůžkem, druhá ložnice se dvěma lůžky, obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a s kuchyňským koutem, TV, koupelna se sprchou a WC, balkon se stolkem a židlemi.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.