Jóga na Sardinii

Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Sardinie
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Aktivní
Cena za osobu celkem od 25 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Naše tělo je dar a jóga je nejlepším nástrojem, jak tento dar udržet fit co nejdéle. Vydejte se s námi na zájezd na nádhernou italskou Sardinii a v doprovodu slunce a šumění moře se oddejte pozvolnému prolínání jógových ásan.

Program zájezdu

Jóga pro vaše zdraví a klidnou mysl

Během zájezdu bude cvičení probíhat ve dvou blocích. Dopolední lekce jsou zaměřené na rozproudění energie, protažení a pozvolné rozcvičování zatuhlých míst v těle. Lekce budou koncipovány podle fyzických možností všech členů skupiny. Podvečerní lekce plynou v pozvolném tempu s ohledem na zklidnění organismu a maximální přínos pro vaše zdraví a pohodu.

Vliv jógy na naše zdraví

Jóga nabízí pohodu nejen tělesnou, ale i duševní. Pomáhá odbourat chronický stres a učí jak správně relaxovat a čerpat životní energii. Pravidelné cvičení pak navíc vyrovnává svalové dysbalance, obnovuje přirozenou pružnost páteře a zlepšuje celkovou flexibilitu těla. Velkým přínosem je schopnost jógy ulevovat od bolesti nebo snižovat riziko poranění při jiných sportovních aktivitách. Nedílnou součástí jógové praxe je taktéž umění ovládání dechu a zklidnění mysli. Díky tomu můžeme dosáhnout zlepšení dýchání a činnosti srdce. Přirozeně se také zvyšuje schopnost naší koncentrace.

PRAKTICKÉ INFORMACE:

Doporučujeme si vzít s sebou pohodlné a prodyšné oblečení na cvičení (šortky, legíny, tričko, nátělník a mikinu na relaxaci), podložku na cvičení, větší šál (pareo) nebo tenkou deku lahev na vodu a ručník. Změna hotelu vyhrazena.



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.