Parc Hotel Gritti

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Lago di Garda, Bardolino
Ubytování Parc Hotel Gritti
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 8 640 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Polopenze

Popis ubytování

PopisPARC hotel GRITTI se nachází přímo u jezera a cca 400 m od centra městečka Bardolino. Součástí elegantně vybaveného hotelu je recepce, hala, Wi-Fi v celém hotelu, americký bar, bar u bazénu, 4 restaurace, kongresový sál, bazén se slunečníky a lehátky (omezený počet), úschovna kol, wellness centrum (pro rok 2020 uzavřeno) s bazénem, vířivkou, saunou a posilovnou, prádelna, parkoviště a garáž (na vyžádání při rezervaci, omezený počet míst, je požadována kauce).Stravasnídaně formou bufetu, večeře výběr z menu, bez nápojůTyp ubytováníDvoulůžkový pokoj Privilege s balkonem (cca 16 m2) max. 2 osoby typ DAV:Jsou vybaveny 43″ LCD TV, minibarem (nealkoholické nápoje zdarma), večerním úklidem, příslušenstvím pro přípravu čaje a kávy, telefonem, bezplatným wi-fi připojením k internetu, satelitní TV, trezorem a klimatizací (cca od poloviny června do poloviny září, dle uvážení vedení), balkonem a koupelnou se sprchou; v těchto pokojích nejsou povolena domácí zvířata. Kouření je zakázáno.
Dvoulůžkový pokoj  bez balkonu (cca 16 m2) max. 3 osoby typ DB:Vkusně a pohodlně zařízené a vybavené koupelnou s vanou a/nebo sprchou, županem a pantoflemi, fénem, minibarem, příslušenstvím pro přípravu čaje a kávy, telefonem, bezplatným Wi-Fi připojením k internetu, satelitní TV, trezorem a klimatizací (cca od poloviny června do poloviny září, dle uvážení vedení). Některé z nich jsou vhodné pro hosty se zdravotním postižením.
Dvoulůžkový pokoj s balkonem (cca 16 m2) max. 3 osoby typ DA: Nedávno zrekonstruované, vkusně a pohodlně zařízené a vybavené vlastní koupelnou s vanou a/nebo sprchou, županem a pantoflemi, fénem, minibarem, kávovarem, telefonem, bezplatným Wi-Fi připojením, satelitní TV, trezorem a klimatizací (cca od poloviny června do poloviny září, dle uvážení vedení). Balkon se židlemi a malým stolkem.
Jednolůžkový pokoj (cca 16 m2) typ E: Vkusně a pohodlně zařízené a vybavené koupelnou s vanou a/nebo sprchou, županem a pantoflemi, fénem, minibarem, příslušenstvím pro přípravu čaje a kávy, telefonem, bezplatným Wi-Fi připojením k internetu, satelitní TV, trezorem a klimatizací (cca od poloviny června do poloviny září, dle uvážení vedení).Cena zahrnujeubytování se stravou dle ceníkuPovinný poplatekmožná pobytová taxa



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.