Parco Hemingway

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Friuli-Venezia Giulia, Lignano Sabbiadoro Pineta
Název ubytování Parco Hemingway
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 1 910 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Renovované, nově zařízené apartmány Parco Hemingway se nacházejí v klidné, zelené zóně letoviska Lignano Pineta, cca 800 m od pláže a centra střediska. Hostům je k dispozici zahrada, bazén pro děti i dospělé (otevřen cca od 15/5 - 15/9) se sluneční terasou, společné pračky a parkoviště. Areál sousedí s velmi oblíbeným parkem Parco Hemingway, který poskytuje dostatek prostoru pro dětské hry i odpočinek, jízdu na kole či in-line bruslích a často se zde konají i různá představení. Všechny apartmány mají bezpečnostní dveře, TV Sat, trezor, kávovar, fén, mikrovlnnou troubu a klimatizaci.
WI-FI zdarma - pro každý apartmán jeden přístupový kód, další za poplatek (jedná se o tzv. Light Wifi, nelze download/streaming).
Type I7 (trilo7): mezonetový apartmán v 1. patře. Dole obývací místnost s kuchyňským koutem a rozkládacím dvoulůžkem, třílůžková ložnice, koupelna se sprchou, balkon. Nahoře je dvoulůžkový pokoj a koupelna.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén pro děti, parkoviště, zahrádka, wi-fi, pes povolen, golfové hřiště v blízkosti, TV, trezor, mikrovlnná trouba, klimatizace, terasa / balkón,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.