Residence Baia Infreschi s bazénem

Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Kampánie, Marina di Camerota
Název ubytování Residence Baia Infreschi s bazénem
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 3 266 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Bez stravy

Popis ubytování

PopisRezidence se nachází přímo v centru, turisty oblíbeného přímořského městečka Marina di Camerota. Od místního lodního přístavu s pěší palmovou promenádou, je rezidence vzdálená cca. 15 minut chůzí. Marina di Camerota má své kouzelné centrum, tak typické pro jižní Itálii, které láká turisty svými úzkými uličkami plnými obchůdků, cukráren, pizzerií a místních barů. Oblast vhodná k potápěníPlážcca 500m, písek místy s oblázky, pozvolný vstup do mořeStravavlastníTyp ubytováníJedná se o moderní, luxusní komplex , který svou strukturou a vybavením apartmánů připomíná toskánský styl. Rezidence disponuje dvěma budovami. Každá z nich má 4 apartmány přízemní s malou teráskou a proutěným zahradním nábytkem (na vyžádání za příplatek) a 4 apartmány v prvním patře.
Apartmán typu BILO pro 2-3 osoby – je složen z kuchyně s plně vybaveným kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou pro 1-2 osoby, ložnicí s manželským lůžkem a vlastním sociálním zařízením se sprchovým boxem, TV satelit, telefon. Doporučujeme maximálně pro 3 dospělé osoby.
Apartmán typu TRILO pro 4-5 osob – je složen z kuchyně s plně vybaveným kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou pro 1-2 osoby, ložnicí s manželským lůžkem, pokojem se dvěma samostatnými lůžky a vlastním sociálním zařízením se sprchovým boxem, TV satelit, telefon.Cena zahrnuje7x ubytování, spotřebu energií, wifi, ložní prádloPovinný poplatekmožná pobytová taxa, závěrečný úklid 40 EUR / apartmánFakultativní poplatekmožnost malého psa na vyžádání v CK za poplatek 50 EUR / pobyt, klimatizace 10 EUR / den



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.