Residence Campiello s bazénem

Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Bibione
Název ubytování Residence Campiello s bazénem
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 3 135 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Bez stravy

Popis ubytování

PopisElegantní residence CAMPIELLO stojí na klidném místě, ale přitom nedaleko pláže. Residence je na společném pozemku s residencí Ducale a vilkami Cannaregio, porostlém piniemi. Klientům těchto ubytovacích kapacit je k dispozici společný bazén, dětský bazén a dětské hřiště. Residence má výtah, klientům jsou k dispozici animace (na pláži nebo u baru Sporting) a parkovací místo pro každý apartmán. Apartmány jsou pěkně vybaveny s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT, kávovarem, mikrovlnnou troubou, klimatizací a mají balkon.Plážcca 400 mStravavlastní (plně vybavený kuchyňský kout)Typ ubytováníApartmán MONO pro 4  osoby: obývací pokoj s rozkládacím dvougaučem, dvěma lůžky a kuchyňským koutem.

Apartmán BILO pro 4 osoby:  ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládacím dvougaučem a kuchyňským koutem, koupelna/wc, 

Apartmán apartmán TRILO pro 6 osob: ložnice s manželskou postelí, ložnice se dvěma lůžky (může být patrová postel), obývací pokoj s rozkládacím dvougaučem a kuchyňským koutem, koupelna/wc.Cena zahrnuje7x ubytování, klimatizaciPovinný poplatekspotřeba energií 50 EUR / apartmán, vratná kauce 100 EUR / apartmán, pobytová taxa, plážový servis (1x slunečník + 2x sedátko, od 4.řady/apartmán) 67 EUR /týdenFakultativní poplateklůžkoviny 10 EUR / osobu / výměna, dětská postýlka 6 EUR / den, závěrečný úklid vlastní nebo za poplatek 55 EUR / apartmán, pes 50 EURDůležitéPro klienty cestující autobusovou dopravou: transfer od agentury do ubytovací kapacity není zajištěn - v agentuře možnost objednat taxi za poplatek.



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.