Residence dei Fiori

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Ligurie, Pietra Ligure
Název ubytování Residence dei Fiori
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 3 063 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Residenční komplex Residence dei Fiori v typickém středomořském stylu se nachází na klidném panoramatickém místě přibližně 900 m od pláže v letovisku Pietra Ligure.
V residenci je hostům k dispozici recepce s barem, společenská místnost s maxi TV, Wifi, dva výtahy, kolárna, prostorné číslované parkoviště (nehlídané) - zdarma 1 místo ke každému apartmánu (případné 2.auto za 6 €/den, pouze do obsazení), garáže za poplatek 60 €/týden, dětské hřiště, ping pong, půjčení kol, prádelna (žehlička zdarma, 5 €/1 praní, 5 €/1 sušení), zahrada a bazén 15x7 m s lehátky (zdarma, omezený počet), malé wellness a fitness (pouze pro dospělé, do vyčerpání kapacity). Možnost využít ve stanovených časech zdarma svoz na pláž a do historického centra.
Apartmány jsou vybaveny sociálním zařízením s fénem, kuchyňským koutem, Led TV Sat, mikrovlnnou troubou, trezorem, klimatizací a balkonem/terasou/předzahrádkou.
Klimatizace je za poplatek podle skutečné spotřeby tj. 0,50 €/Kwh.
Type B4 (bilo4): obývací pokoj s rozkládacím lůžkem + přistýlkou a kuchyňským koutem, ložnice s dvoulůžkem, TV, telefon, trezor, sociální zařízení, klimatizace.Cca 35 m2.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén s hydromasážemi, parkoviště, garáž, zahrádka, dětské hřiště, wi-fi, pes zakázán, wellness, pračka, TV, trezor, mikrovlnná trouba, klimatizace, terasa / balkón,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.