Residence Doria I

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Emilia-Romagna, Comacchio Lido Estensi
Název ubytování Residence Doria I
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 2 042 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Oblíbená třípatrová residence Doria I se nachází v letovisku Lido Estensi a poskytuje ubytování v moderně zařízených apartmánech. Výborná poloha přibližně 150 m od pláže činí z této residence ideální místo pro klidnou rodinnou dovolenou.
Pláž je písečná s pozvolným vstupem do moře, část pláže je volná, plážový servis lze dokoupit na místě (residence poskytuje zvýhodněnou cenu cca 70 €/týden Bagno Medusa - slunečník + 2 křesílka). Obchody jsou vzdálené cca 500 m, půjčovna kol 800 m, internet point 350 m, v blízkosti je také prádelna, restaurace a bary. Parkovat lze na ulici před residencí zdarma nebo v blízkém okolí.
K dispozici je 20 apartmánů vybavených kuchyňským koutem, TV, trezorem, wi fi zdarma, mikrovlnnou troubou, sociálním zařízením, balkonem nebo teráskou v přízemí se zahradním nábytkem. Některé apartmány mají pračku a z některých je výhled na moře.
Na vyžádání možnost pobytu s malým domácím mazlíčkem za poplatek cca 40 €/týden. Hosté mohou využívat společnou zahradu s grilem a houpačkou.
NOVINKA 2024: všechny apartmány jsou nyní s klimatizací!

V letovisku byla zavedena povinná pobytová taxa, platí se na místě (cca 0.30 €/osoba/den).

POZOR: tuto residenci doporučujeme pouze pro klienty cestující autem, není vhodná pro dopravu autobusem (klíče se při příjezdu vyzvedávají ve vedlejším letovisku) !
Trilo 6 (trilo6): cca 40 m2. Obývací místnost s kuchyňským koutem, rozkládací dvoulůžko, dvoulůžková ložnice, ložnice s patrovou postelí nebo s dvěma lůžky, koupelna,balkon nebo teráska v přízemí.

Popis ubytování

Vybavenízahrádka, venkovní krb, wi-fi, pes povolen, TV, mikrovlnná trouba, klimatizace, terasa / balkón,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.