Residence La Meridiana

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Ligurie, San Bartolomeo al Mare
Název ubytování Residence La Meridiana
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 3 166 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Pěkná residence La Meridiana postavená ve středomořském stylu se nachází v klidné části letoviska San Bartolomeo, cca 900 m od pláže s krásným výhledem na moře a okolí a 500 m od centra městečka.
K residenci patří bazén pro dospělé s lehátky a slunečníky (nutno přejít ulici, povinná čepice, otevřen přibližně od poloviny května do konce září), tenisový kurt, bar, zahrada, recepce, parkoviště/garáže za poplatek. Apartmány jsou vybaveny sociálním zařízením, kuchyňským koutem, TV, WiFi připojení zdarma, klimatizace (za poplatek dle skutečné spotřeby).
Na vyžádání a za poplatek 36€/týden je možný pobyt s malým psem.
V ceně pobytu nejsou zahrnuty spotřeby elektrické energie - ty platí klient přímo na místě dle faktické spotřeby ve výši 0,50 €/kW (v průměru cca 20-30 EUR/týden/apt).

POZOR: během letní sezóny 2021 bude omezen počet osob u bazénu podle aktuálních opatření v souvislosti s covid-19.
Type B5 (bilo5): obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, ložnice s dvoulůžkem nebo dvěma lůžky, přistýlka pro 5.osobu, TV, sociální zařízení, balkón nebo zahrádka; cca 37 m2

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, parkoviště, garáž, zahrádka, wi-fi, pes povolen, tenisový kurt, TV, klimatizace, terasa / balkón,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.