Residence Sant Anna

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Ligurie, Pietra Ligure
Název ubytování Residence Sant Anna
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 2 588 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Residence Sant´Anna s panoramatickým výhledem na moře u městečka Pietra Ligure leží cca 600 m od pláže a centra letoviska. Pro hosty je k dispozici bazén pro dospělé i bazén pro děti , menší bazén s hydromasážemi a sluneční terasa se slunečníky zdarma, lehátka za poplatek (bazén v provozu podle počasí cca od 15/5 do konce sezony), dále dětské hřiště, zahradní gril, garáže (za poplatek 5 €/den), fotbalové hřiště, prádelna za poplatek 4 €/žeton. Vstupní hala s recepcí + wi-fi zdarma, dva výtahy, bar, obchod, dětská herna, společenská místnost s TV, tenisový kurt za poplatek, parkoviště (zdarma, omezená kapacita).
Apartmány jsou standardně vybaveny, všechny se sociálním zařízením, telefonem, fénem, TV, wifi, trezorem, mikrovlnou troubou a balkonem se stolkem + 2 židlemi a výhledem na moře. Apartmány Comfort disponují i klimatizací a myčkou.
Na vyžádání povolena malá zvířata za poplatek 5 €/den.
Type C8 Classic (trilo8): obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, dvoulůžková ložnice a pokoj s dvoulůžkem+ palandou, TV, telefon, fén, trezor, 2x sociální zařízení, balkón. Cca 60 m2.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén pro děti, bazén s hydromasážemi, parkoviště, garáž, venkovní krb, dětské hřiště, wi-fi, výtah, pes povolen, myčka, TV, trezor, mikrovlnná trouba, klimatizace, terasa / balkón, výhled na moře,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.