Talamone Camping Village

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Toskánsko, Orbetello Talamone
Název ubytování Talamone Camping Village
Typ ubytování Kemp
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 4 165 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Moderní kemp Talamone Camping Village leží na kopci v Národním parku Maremma v letovisku Talamone (národní park hraničí přímo s ubytovacím areálem).
V areálu je bazén, bar, restaurace, pizzeria, obchod, hřiště (fotbal, volejbal, tenis), ping-pong, animace (v hlavní sezoně ), prádelna (za poplatek), společný gril, herna pro děti, Wi-Fi, půjčovna kol, minibus pro dopravu na pláž a z pláže (jen v červenci a srpnu) a parkoviště. Během hlavní sezony je v ceně také plážový servis (slunečník a 2 lehátka/apartmán).
Doporučujeme především pro klidnou dovolenou nebo pro sportovní dovolenou s wind nebo kite surfem (na pláži je škola kitesurfingu). Ačkoli je klientům k dispozici umělá písečná pláž cca 500 m od recepce, hodí se toto ubytování spíš pro aktivní než pro typickou plážovou dovolenou. Doporučujeme i večerní procházku do historického centra Talamone s příjemným posezením v některé z kavárniček nebo restaurací s úchvatným výhledem na západ slunce nad mořem nebo na pohupující se jachty v přístavu.
Ubytování je možné ve vilkách Leonardo a Michelangelo, které jsou vybaveny kuchyňským koutem, sociálním zařízením a venkovní verandou nebo pak v malých chatkách Camping Cottage bez kuchyňského koutu.
Povolen pobyt s menším pejskem za poplatek 5 €/den (nutno vyžádat při rezervaci, pouze ve vilkách Michelangelo a Leonardo - nelze u Camping Cottage).

Možnost dokoupení polopenze či plné penze (na vyžádání při rezervaci, platí se na místě), polopenze za 28 €/osoba/den a plná penze 40 €/osoba/den (děti do 10 let sleva 40%).

V letovisku se vybírá pobytová taxa ve výši cca 1,50 €/den, platí ji povinně každá osoba od 14 let věku. Taxa se vybírá za maximálně 7 po sobě jdoucích nocí.
Bungalow Leonardo (bilo4): Obývací pokoj se 2 lůžky a kuchyňským koutem, dvoulůžkový pokoj, sociální zařízení, veranda s nábytkem, klimatizace, TV. Na vyžádání možnost 5.lůžka pro dítě do 12 let za poplatek 320 Kč/den.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, parkoviště, venkovní krb, dětské hřiště, wi-fi, pes povolen, tenisový kurt, klimatizace, terasa / balkón, animace,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.