Vila Carpinelle

Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Lignano
Název ubytování Vila Carpinelle
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 1 361 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Bez stravy

Popis ubytování

PopisVila CARPINELLE je složena z 6 řadových vilek ležících v klidné části letoviska nedaleko parku Parco Hemingway s dětským hřištěm. V blízkosti se nachází supermarket, bary a pizzerie. Všechny apartmány jsou mezonetové, mají vlastní sociální zařízení (typ GOLD dvojí), klimatizaci, TV, trezor, Wi-Fi, myčku, solární terasu, 2 balkony, oplocenou zahrádku s venkovním posezením a dvěma lehátky a číslované parkovací místo. Apartmány typu GOLD jsou zrenovované, mají nové vybavení a navíc pračku a mikrovlnnou troubu.Plážcca 300 m - jemný, zlatavý písek, prostorná, pozvolný vstup do moře.Stravavlastní (plně vybavený kuchyňský kout)Typ ubytováníKaždá bytová jednotka má TV, wifi,, KLIMATIZACI, 1 parkovací místo.

Apartmán QUADRO pro 8 osob - přízemí - obývací pokoj - jídelna, rozkládací gauč, kuchyňka s lednicí a mrazákem, terasa a oplocená zahrádka s nábytkem - stolek, židle, 2 lehátka k opalování. První patro - dvě ložnice s manželskou postelí nebo 2 samostatnými lůžky, koupelna se sprchou. Druhé patro - pokojík s mansardou, manželskou postelí nebo 2 samostatnými lůžky, terasa k opalování.

Verze Gold má navíc: pračku, myčku, mikrovlnnou troubu.Cena zahrnuje7x ubytování - sportřeba energií - asisteční službaPovinný poplatekvratná kauce 150 EUR/ apartmán, pobytová taxa 0,7 EUR / osobu / denFakultativní poplatekzávěrečný úklid vlastní - povlečení vlastní nebo k pronájmu za 10 EUR / os. / den - ručníky vlastní nebo k pronájmu za 10 EUR / 2 ks / den - komplexní pojištění do zahraničí



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.