Villa Sabrina

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Friuli-Venezia Giulia, Lignano Sabbiadoro Riviera
Název ubytování Villa Sabrina
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 8 642 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Prostorná a samostatně stojící vilka Villa Sabrina s vlastní zahradou a soukromým bazénem se nachází v klidnější části Lignano Riviera, přibližně 600 m od písečné pláže. V zahradě je hostům soukromý bazén, krb a zahradní nábytek. Vilka je funkčně zařízena a má vlastní garáž, pračku, myčku, trezor a klimatizaci. Povolen pobyt s malým pejskem.
Od poloviny května do poloviny září cena zahrnuje také plážový servis.

Půjčení povlečení a ručníků při příjezdu zdarma (případná výměna během delšího pobytu za poplatek), nutno požádat o ně v agentuře při příjezdu.
Type E-9 (penta9): Renovovaný apartmán. Prostorná obývací místnost s kuchyňským koutem a rozkládacím dvoulůžkem, tři dvoulůžkové ložnice, jednolůžkový pokoj, 3x koupelna, prostorná terasa, krb, garáž a dvě venkovní parkovací místa, zahrada se soukromým bazénem.

Popis ubytování

Vybaveníbazén, venkovní bazén, parkoviště, garáž, zahrádka, venkovní krb, pes povolen, golfové hřiště v blízkosti, pračka, myčka, TV, trezor, mikrovlnná trouba, klimatizace, pro náročné, větší vila / řadová vilka, apartmán se zahrádkou, vilka / dvojvilka,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.