Villaggio Club dei Pini

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Bibione Lido dei Pini
Název ubytování Villaggio Club dei Pini
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 2 958 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Příjemný prázdninový komplex Villaggio Club dei Pini, složený ze 33 řadových vilek, se nachází v oblasti plné zeleně v letovisku Bibione - Lido dei Pini, cca 500 m od písečné pláže. Pro hosty je k dispozici velká zahrada, bazén s malým bazénkem pro děti.
Každý apartmán má k dispozici garáž, TV, trezor, mikrovlnnou troubu, kávovar a klimatizací. Od poloviny května do poloviny září cena zahrnuje také plážový servis ke každému apartmánu.

Půjčení povlečení a ručníků při příjezdu zdarma (případná výměna během delšího pobytu za poplatek), nutno požádat o ně v agentuře při příjezdu.
Type D-8 (quadri8): dvoupatrový apartmán po rekonstrukci s klimatizací - garáž s vchodem a pokoj s rozkládacím dvoulůžkem, koupelna a pračka v suterénu, v přízemí obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, dvoulůžková ložnice s balkonem, pokoj se dvěma lůžky a balkonem, koupelna, terasa s krbem a zahrádka.

Popis ubytování

Vybaveníbazén, venkovní bazén, bazén pro děti, parkoviště, garáž, zahrádka, venkovní krb, pes zakázán, TV, trezor, mikrovlnná trouba, klimatizace, terasa / balkón, větší vila / řadová vilka, apartmán se zahrádkou,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.