Villaggio dei Gelsomini

Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Bibione
Název ubytování Villaggio dei Gelsomini
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 2 575 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Bez stravy

Popis ubytování

PopisTuristický komplex situovaný v klidné zóně v letovisku Bibione Spiaggia, 1200 m od pláže. Skládá se z 20-ti apartmánů ve třech řadách, ponořený v oplocené zahradě, parkování je k dispozici na vyhrazených parkovacích místech, celý komplex je plně oplocen. Hostům je k dispozici bazén a malý dětský bazének, Apartmány jsou vybaveny trezorem, klimatizací a TV/SAT. Pobyt s malým psem je povolen.Pláž1200m od ubytování, na pláž Vás zdarma odveze kyvadlový autobus, plážový servis od 4. řady v ceně (1 sluenčník, 1 lehátko, 1 křesílko)Stravavlastní, k dispozici vybavený kuchyňský kout vč. mikrovlnné troubyTyp ubytováníTRILO pro 6 osob - v 1. patře: obývací pokoj s dvoulůžkovou rozkládací pohovkou, 2 ložnice se 2 lůžky, kuchyňský kout, koupelna, terasa.

TRILO pro 6 osob - v přízemí - C1: obývací pokoj s dvoulůžkovou pohovkou, 2 pokoje s 2 oddělenými lůžky, kuchyňský kout, koupelna, terasa, zahrada.

TRILO pro 6 osob - mezonetový - C2: obývací pokoj s dvoulůžkovou rozkládací pohovkou, 2 ložnice se 2 lůžky, kuchyňský kout, 2 koupelny, zahrada.Cena zahrnujeubytování, parkování, spotřeba energií, plážový servis (1x slunečník + 2x křesílko od 4.řady)Povinný poplatekvratná kauce 100 EUR, pobytová taxa 0,85 EUR / osobu / denFakultativní poplatekzávěrečný úklid musí provést každý klient sám, jinak pokuta - 55-85 EUR dle aparmtánu, malé zvíře (max. 8 kg) za příplatek 40 EUR na vyžádání v CKDůležitéPro klienty cestující autobusovou dopravou: transfer od agentury do ubytovací kapacity není zajištěn - v agentuře možnost objednat taxi za poplatek.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.