Villaggio Lido del Sole

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Benátsko, Bibione Lido del Sole
Název ubytování Villaggio Lido del Sole
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 2 770 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

V nedávné době postavená residence Villaggio Lido del Sole leží 600 metrů od písečné pláže a přibližně 300 metrů od centra střediska Bibione - Lido del Sole. V blízkosti se nacházejí obchody a restaurace. Hostům je k dispozici bazén pro děti i dospělé, veřejná zahrada s barbecue, prádelna, dětské hřiště, parkoviště. Apartmány jsou vybaveny TV, trezorem, kávovarem, sociálním zařízením a nově všechny s klimatizací, mají vyhrazené parkovací místo (rozložení lůžek v jednotlivých apartmánech se může oproti popisu lišit). Areál je rozdělen do dvou částí (villaggio 1 a villaggio 2 s recepcí) - většina nabízených apartmánů se nachází v části 1.
Villa C (trilo7): v přízemí je obývací místnost s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, malá zahrádka nebo teráska. V 1. patře pak třílůžková ložnice a dvoulůžkový pokoj, sociální zařízení a balkon. Dvoupodlažní apartmán ve vilce.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén pro děti, parkoviště, zahrádka, venkovní krb, dětské hřiště, TV, trezor, klimatizace, terasa / balkón,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.