Villaggio Paese di Ciribi

* +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Ligurie, Ceriale
Název ubytování Villaggio Paese di Ciribi
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 1 390 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Rozlehlý prázdninový komplex s jednoduchými bungalovy (zděné či dřevěné) v klidné části letoviska Ceriale se nachází blízko akvaparku Le Caravelle (v provozu podle počasí cca od poloviny června do konce srpna), kam mají hosté vstup zdarma (pouze ubytovací zařízení označená jako Waterpark).
Vzdálenost od pláže cca 1500 m, od centra asi 2 km a 800 m od obchodu. V období od 1.6. do 31.8. lze objednat za poplatek 5 €/os./týden svoz na pláž (děti do 10 let zdarma).
Hostům je k dispozici bazén s hydromasážemi a lehátky, dětský bazén (v provozu květen-září, podle počasí), tenisový kurt, stolní tenis, bar, restaurace, dětské hřiště, hlídané parkoviště (ke každému apartmánu 1 parkovací místo, další za příplatek), půjčovna jízdních kol (za poplatek cca 8 €/den), tenisový kurt za poplatek, hřiště na fotbal, hřiště na volejbal a prádelna na žetony (5 €/žeton).
Na recepci je centrální trezor, internet point a WiFi zdarma.
Malá domácí zvířata za poplatek 6 €/den nebo 40€/týden, v komplexu jsou psí pítka, WC i sprcha, několik bungalovů je pro pobyt s pejskem nově oploceno (příjezdu nutno předložit očkovací průkaz, majitel je plně zodpovědný za případné způsobené škody). V Ceriale byla dokonce otevřena "psí pláž".

Pozdní příjezd / dřívější odjezd mezi 20:00 a 7:30 je za poplatek 10 EUR (nutno nahlásit předem).
Type C6 AC (trilo6): obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro dvě osoby (pro rozložení je kvůli místu nutné vynést stolek na verandu), ložnice s dvoulůžkem a pokojík s palandou, TV, fén, ventilátor, sociální zařízení, klimatizace, veranda/malá předzahrádka. Cca 22 + 4 m2.

Popis ubytování

Vybavenívenkovní bazén, bazén pro děti, bazén s hydromasážemi, parkoviště, zahrádka, wi-fi, bezbariérový přístup, pes povolen, tenisový kurt, TV, topení, klimatizace,



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.