Hunguest Hotel Forrás, Szeged

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Maďarsko, Severovýchodní Maďarsko
Ubytování Hunguest Hotel Forrás, Szeged
Druh zájezdu Pobytové, relaxační
Cena za osobu celkem od 10 320 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Hotel Forrás je krytou chodbou přímo napojený na lázeňský komplex Sunshine Aquapolis Szeged - snadný přístup v každém ročním období!

Pro hosty hotelu Forrás je vstup do Sunshine Aquapolis v ceně ubytování.
Jedno dítě do 3,99 let ZDARMA s 2 dospělými!

Hunguest Hotel Forrás se nachází v krásném prostředí u řeky Tisy, 10 minut pěší chůze od centra Szegedu. Ideální volba pro rodiny s malými dětmi.
Vybavení: 24/7 recepce, výtah, restaurace, bar, konferenční sály, jedinečná hotelová zahrada, čtyř dráhový bowling s barem, kulečníková místnost, Xbox místnost a herna pro děti, Szegi Teki maskot hotelu, salon Zsidró: kosmetika a kadeřnictví, manikúra, pedikúra, solárium. Aquapark a lázeňský komplex Sunshine Aquapolis: bazény s aktivitami, vířivky; nejdelší celoroční tobogán v Evropě; Lázně Forrás; masáže, procedury, sauny, možnost léčení (certifikovaná léčivá termální voda). Parkování, wifi.
Stravování: restaurace s mezinárodní a regionální maďarskou kuchyní.
Ubytování:196 klimatizovaných moderně zařízených dvoulůžkových pokojů, propojené rodinné pokoje, bezbariérové pokoje nebo apartmány.
Sunshine Aquapolis: wellness, zážitkový a léčebný komplex.
vlnobití, kaskády a zážitkové bazény
1000 m skluzavek: 13 tobogánů (9 vnitřních a 4 venkovní)
nejdelší celoroční tobogán v Evropě, což je uzavřená anakonda dlouhá 272 metrů z výšky 30 metrů vysoké skluzavky s výtahem
Druhá uzavřená obří skluzavka je dlouhá 223 metrůs kamikadze částí.
V dětském bazénku Skluzavky BABYWATER - 2 dětské tobogány, kde se mohou ti nejmenší cákat a užívat si dovádění ve vodě.
Dětský koutek - čtyřpatrový labyrintový domeček a vyhrazený koutek pro nejmenší.

Forrás Spa:exkluzivní relaxační lázeňský areál, s termální vodou vyvěrající z hloubky 1551 metrů o teplotě 70 °C. Voda je bohatá na hydrogenuhličitan sodný, je vynikající při léčbě pohybového aparátu a osteoporózy. (vstup od 16 let)
krytý zážitkový bazén se streamovacími pasážemi, vodopády, šumivými lůžky a dalšími zábavnými prvky.
25 m dlouhý plavecký bazén
zážitkové a šumivé koupele
exkluzivní tiché wellness
Saunový svět: Finská sauna, infračervená sauna, parní komora, solná kabina, aroma kabina, venkovní srubová sauna, tepidarium, aromaterapeutická místnost.
Fitness: nejmodernšjší fitness komplex v Szgedu s kardio vybavením a profesionálními trenéři. Jóga, TRX, pilates, hodiny Hot Iron - vše pro maximální fyzikou rekreaci.
Letní koupaliště: krásný venkovní areál, cvičný bazén, plavecký bazén s drahami, akční bazén se čtyřmi obřími skluzavkami a brouzdaliště pro malé děti. Od května do září speciální aktivity a akce různého druhu.
Aktivity (v okolí): jízda na kole, pěší turistika.

Termín je možné přizpůsobit požadavku klienta.

Popis stravování

formou bufetu

Popis ubytování

Pokoj Standard: (max. 2+2) 5 bezbariérových pokojů, klimatizace, balkon/nebo bez, možnost přistýlky pro 2 děti nebo 1 dospělého, koupelna se sprchou/vanou, toaletní potřeby, župany, fén, WC, LED TV/SAT, minibar, trezor. Wiffi (28 m²)
Rodinný pokoj : (max. 6+2) dva propojené pokoj Standard, klimatizace, balkon/nebo bez, možnost přistýlky, 2x koupelna se sprchou/vanou, toaletní potřeby, fén, 2x WC, 2x LED TV/SAT, 2x minibar,2x trezor. Wiffi
Apartmán: (max. 2+2) klimatizace,, balkon, ložnice a obývací pokoj s rozkládací pohovkou, koupelna, toaletní potřeby, fén, WC, LED TV/SAT, minibar, trezor. Některé z apartmánů mají venkovní jacuzzi nebo krb. Wiffi
Check in: od 14:00 hod.
Check out: do 10:00 hod.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.