Zámárdi - Kemp Mirabella

Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Maďarsko, Balaton, Zamárdi
Název ubytování Kemp Mirabella - Zamárdi
Typ ubytování Chaty a chalupy
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 2 900 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Cestovní kancelář:  DAEN Ukaž zájezd na stránkách CK
Popis zájezdu

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS
Jedinečným zážitkem během Vaší dovolené u Balatonu může být i poznávání přírodních památek Zamárdi a okolních měst Balatonendréd a Szántódpuszta. Pro tento cíl byly vytvořeny 3 turistické trasy různých délek a náročnosti. Turistické trasy Vás povedou krásami a vinicemi Zamárdi a jeho okolí a přivedou Vás vždy zpět k výchozímu bodu nebo jeho blízkosti.Balaton, zasazený v krásné přírodě, je pro cyklisty přímo ideálním místem s vyspělou infrastrukturou. Hlavní Balatonská cyklotrasa (Balaton korüt) měří 210 km a vede po bočných cestách nebo trasách určených výhradně pro cyklisty. Skoro v každém větším městě se nachází přívoz, kterým se dá přepravit na druhou stranu. Terén je rozmanitý, na svoje si přijdou rodiny s dětmi, ale také ti, kteří mají rádi mírné stoupání. Trasa vás povede nádhernou krajinou přes vinice, nověvybudované letoviska, termální koupaliště, hrady a zámky. Půjčovny kol se nachází v každém větším měste. Kolo můžete vrátit i v jiném místě, než jste si ho předtím půjčili.Další aktivity v okolí: fotbalové hřiště, stolní tenis, minigolf, rybaření.

Popis stravování

Vlastní (vybavení kuchyňka).

Popis ubytování

VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍRecepce, restaurace, obchod, směnárna, trezor, Wi-Fi (zdarma), spol. místnost s TV, pláž, bazén, hříště, animační programy, ohniště, společná soc. zařízení, dětská koupelna, prádelna, sprcha a WC pro psy, fotbalové hříště, minigolf, stolní tenis, místo pro rybaření, půjčovna kol a sportovních potřeb, akceptace platebních karet.VYBAVENÍ POKOJŮMobilní domy: 4lůžkové mobilní domy typu SUN COOL, (24 m2), vlastní soc. zařízení (sprcha, WC), 2 ložnice (manželská postel, 2 samostatná lůžka), obývací pokoj s rozkládací pohovkou (možnost 2 přistýlek), vybavený kuch. kout (varná deska, mikrovlnná trouba, kávovar, lednička, základní nádobí), terasa se zahradním nábytkem. Parkování, povlečení, ručníky a závěrečný úklid v ceně.EUROCOMFORT (32 m2) a typu MERKUR, (24 m2), vlastní soc. zařízení (sprcha, WC), 2 ložnice (manželská postel, 2 samostatná lůžka), obývací pokoj s rozkládací pohovkou (možnost 2 přistýlek), vybavený kuch. kout (varná deska, mikrovlnná trouba, kávovar, lednička, základní nádobí), terasa se zahradním nábytkem. Parkování, povlečení, ručníky a závěrečný úklid v ceně.EUROCOMFORT a EUROLUX, vlastní soc. zařízení (sprcha, WC), 2 ložnice (manželská postel, 2 samostatná lůžka), obývací pokoj s rozkládací pohovkou (možnost 2 přistýlek), vybavený kuch. kout (varná deska, mikrovlnná trouba, kávovar, lednička, základní nádobí), terasa se zahradním nábytkem.navíc: klimatizace, trezor, fén. Parkování, povlečení, ručníky a závěrečný úklid v ceně.2lůžkové mobilní dům STAR, (20 m2), vlastní soc. zařízení (sprcha, WC), 1 ložnice (manželská postel), obývací pokoj s rozkládací pohovkou (možnost 2 přistýlek), vybavený kuch. kout (varná deska, mikrovlnná trouba, kávovar, lednička, základní nádobí), terasa se zahradním nábytkem. Parkování, povlečení, ručníky a závěrečný úklid v ceně.Dále jsou k dispozici místa pro karavany a stany.

Popis lokality ubytování

Popis destinaceZamárdi se nachází na západní straně Siófoku na břehu Balatonu. Je vyhledáván rodinami s dětmi pro svou krásnou a klidnou atmosféru. Pro aktivní turisty je zde mnoho sportovních možností. Oblíbenou turistickou atrakcí je Köhegyi rozhledna.Tipy na výlet:•SIÓFOK (cca 25 km) - největší a nejznámější středisko jižního břehu Balatonu dostalo svůj název podle kanálu Sió spojujícího Balaton s Dunajem. Jeho atraktivita se opírá o několik kilometrů dlouhé pláže na tzv. Zlatém a Stříbrném břehu Balatonu. K Siófoku patří bohatý noční život s řadou diskoték, barů a restaurací •Köhegyi-rozhledna, ze které při dobré viditelnosti můžete shlédnout panorama a přírodu obklopující jezero Balaton •V případě, že máte zájem navštívit druhý břeh Balatonu, poloostrov Tihány, určitě využijete převoz lodí• BALATONLELLE (7 km) - jedno z nejoblíbenějších rekreačních míst se rozkládá v délce několika kilometrů•BALATONSZÁRSZÓ (7 km) - malé letovisko vybudované mezi městečky Siófok a Balatonlelle je vhodné především pro rodiny s dětmi. Nedaleké termální lázně Igal poskytují v případě nepříznivého počasí relaxační odpočinek



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.