Královská města Premium

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Maroko, Agadir, Fez, Essaouira
Název ubytování Královská města Premium
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Poznávací
Cena za osobu celkem od 25 696 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Obsluha skupiny v systému TOUR GUIDE
Jedná se o bezdrátový elektronický systém provázení skupin, který umožňuje zákazníkům pohodlnou formu komentované prohlídky. Přečtěte si více o Tour guide.
Každý cestující musí mít platný cestovní pas s dobou platnosti nejméně 3 měsíce ode dne výjezdu z Maroka. U pobytů do 90 dnů vízum není vyžadováno. Pro občany ostatních zemí mohou platit jiné pasové a vízové předpisy.

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

K dispozici pro hostyV hotelech zpravidla restaurace, bar, směnárnaUbytováníExkluzivní hotely ****/ ***** - (7 zahájených hotelových nocí). Pokoje: 2, 3lůžkové pokoje s koupelnou a WC.Poznámka!Pro zájemce je možné za příplatek rozšířit akci o týdenní pobyt v Agadiru nebo o druhý okružní zájezd - Maroko kouzelný jih. Popisy hotelů dále v katalogu. Další nabídky v katalogu "Volný čas - Maroko" a v rezervačním systému..CateringSnídaně a večeřeMístní kategorie****/*****StravovanieRaňajky a večeraMiestna kategória****/*****K dispozícii pre hostíV hotelu je spravidla restauraácia, bar, zmenáreň.UbytovanieExkluzívne hotely ****/ ***** - (7 začatých hotelových nocí). Posteľ: Poznámka!Pre zájemcov je možné za příplatek rozšířit podujatie o týždenný pobyt v Agadire alebo o druhý okružný zájazd - Morocco magický juh. Popisy hotelů níže. Viac ponúk nájdete v katalógu "Voľný čas - Maroko" a v rezervačnom systéme..



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.