Holandsko na kole

Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Nizozemsko
Typ ubytování Hotel chata nebo ubytovna
Druh zájezdu Aktivní, na kolo
Cena za osobu celkem za 16 100 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Krajem sýrů, větrných mlýnů, dun a perfektních cyklostezek

Program zájezdu

1. den

Předpokládaný odjezd kolem 13 hod z Brna přes Prahu a Ústí nad Labem, noční přejezd Německa.

2. den

A: Prohlídka Naardenu a po pobřeží jezera IJmeer přes Muiden do Amsterdamu (50 km). B: Z historického Utrechtu s grachty a katedrálou s neobvyklou věží do pevnosti Naarden - místa skonu J. A. Komenského a přes historický Muiden s vodní tvrzí do kempu v Amsterdamu (75 km).

3. den

A: Okruh přes skanzen větrných mlýnů Zaanse Schans na břehu romantického vodního kanálu a přístavní město Monnickendam (55 km). B: Navíc město sýrů Edam a pestrobarevné městečko na břehu Markenmeer - Voledam (75 km).

4. den

Volný program v Amsterdamu - např. návštěva muzeí, plavba po grachtech - každý si může vychutnat atmosféru města mladých nejen věkem, ale i duchem, podle svého až do pozdních nočních hodin.

5. den

Výlet na malebný ostrov Marken s dřevěnými domky na kůlech. (50 km)

6. den

Z Goudy, města známého sýra, do starobylého Delftu pověstného svým porcelánem. Návštěva "země miniatur" Madurodamu. (60 km)

7. den

Návštěva světoznámého trhu sýrů v Alkmaaru, cesta mořem písečných dun do přímořského městečka Bergen aan Zee. Koupání ve vlnách Severního moře. (75 km)

8. den

Výlet na ostrov Texel s chovnou stanicí tuleňů - EcoMare a vřesovými poli (40 km), nebo volno u moře s prohlídkou pevnosti a přístavu v Den Helderu. Večerní odjezd a noční přejezd Německa.

9. den

Příjezd přes Ústí nad Labem a Prahu do Brna v ranních hodinách.



   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.