Barcelo Funchal Oldtown

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Portugalsko, Madeira, Funchal
Název ubytování Barcelo Funchal Oldtown
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 43 712 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Den první
Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu transfer do vybraného hotelu.

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů.

Den poslední
Snídaně. Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do Polska.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní taxy, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování dle popisu ubytování, služby polského zástupce během odbavení na letišti v Polsku, služby polského delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel). 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu a další osobní výdaje. 

Název zájezdu v polském jazyce: Madera wypoczynek

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníHotel se nachází v centru starého města Funchal. V pěší vzdálenosti od hotelu se nachází řada obchodů, barů, restaurací i oblíbených turistických atrakcí starého města. Od nejbližšího letiště je vzdálen přibližně 20 km.PlážPřibližně 500 m od hotelu se nachází oblázková pláž.K dispozici pro hostyRecepce, lobby, výtahy, restaurace, kavárna, lobby bar, střešní bar u bazénu, střešní bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, posilovna, konferenční místnosti (za poplatek), prádelna (za poplatek), pokojová služba (za poplatek).InternetV celém objektu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

.CateringSnídaně formou bufetu. Sportovní a animační programHotel neposkytuje animace.

.Webové stránkyhttps://www.barcelo.com/en-es/barcelo-funchal-oldtown/Místní kategorie*****Podle našeho názoruHotel s vynikající polohou v srdci starého města Funchalu, prostornými a moderními pokoji, chutnou kuchyní a střešním bazénem, který je ideálním místem k odpočinku po celodenních aktivitách. Vřele doporučujeme!



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.