Fatima 18. 10. - 22. 10. 2024

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Portugalsko
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Aktivní
Cena za osobu celkem za 19 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Děkovná mariánská pouť ve spolupráci s Českomoravskou Fatimou Koclířov - zájezd s bohatým duchovním programem

Program zájezdu

1. den

18. 10. pátek – sraz všech účastníků na Letišti Václava Havla v Praze na Terminálu č. 2 v 11:00 hod., vlastní odlet ve 13:30 hod. přímým letem, přílet v 16:00 hod. místního času do Lisabonu, autobusový transfer do Fatimy, ubytování, setkání v Domus Pacis – seznámení s programem, případná aktualizace, poté hned večeře, a nakonec večerní Ave Maria se zapálenými svícemi nedaleko baziliky, večerní průvod s nesením sochy Panny Marie před hlavní bazilikou Panny Marie Růžencové, nocleh – Fatima.

2. den

19. 10. sobota – snídaně, mše svatá s dopoledním programem - Capelinha, Sankturarium, po obědě (zkusíme domluvit výhodně společný oběd) odjezd cca ve 13:00 hod. z Domus Pacis do Ourém - farní kostel Panny Marie Milosrdenství, městské muzeum – místo, kde byli pasáčci 13. 8. 1917 v hejtmanově domě, dále budova, kde byla hospitalizována sv. Hyacinta, středověký hrad v Ourém s krásnou vyhlídkou na okolí, Ortiga – poutní kostel Panny Marie s modlitbou, návrat zpět do Fatimy, večerní program, večeře, nocleh – Fatima.

3. den

20. 10. neděle – snídaně, společný hlavní mezinárodní nedělní program ve Fatimě na hlavním náměstí před Růžencovou bazilikou – sv. růženec, průvod s Pannou Marií, mše svatá, odpoledne muzeum Fatima Luz e Paz (Světlo a Mír), Eucharistické procesí, prohlídka poutního areálu Cova da Iria, místa zjevení svaté Panny Marie třem tamním dětem, klasický večerní program, večeře, nocleh – Fatima.

4. den

21. 10. pondělí – snídaně, setkání v sále Auditoria s představiteli WAF – Světového apoštolátu Fatimy (možná i jiný den), návštěva Aljustrelu - křížová cesta, návštěva rodných domků pasáčků (Lucia a sourozenci Jacinta a František Martovi), modlitba u sousoší Anděla Míru v Loca do Cabeco, Valinhos – místo mimořádného zjevení Panny Marie, farní kostel, hřbitov, mše svatá nad hroby pasáčků v bazilice Panny Marie Růžencové, večeře a posléze večerní Ave Maria se zapálenými svícemi nedaleko baziliky, večerní průvod s nesením sochy Panny Marie před hlavní zrestaurovanou bazilikou, nocleh – Fatima.

5. den

22. 10. úterý – snídaně, mše svatá, rozloučení s Fatimou, odjezd cca v 10:00 hod. - transfer autobusem na letiště do Lisabonu, ve 14:20 hod. odlet zpět do České republiky, ve 18:40 hod. přílet do Prahy na Letiště Václava Havla.



   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.