Madeira Bright Star

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Portugalsko, Madeira
Název ubytování Madeira Bright Star
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 29 676 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Den první
Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu transfer do vybraného hotelu.

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů.

Den poslední
Snídaně. Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do Polska.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní taxy, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování dle popisu ubytování, služby polského zástupce během odbavení na letišti v Polsku, služby polského delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel). 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu a další osobní výdaje. 

Název zájezdu v polském jazyce: Madera wypoczynek

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníHotel se nachází v hlavním městě ostrova Funchal, asi 1 km od jeho centra. V okolí najdete obchody, bary a restaurace. Jen několik minut chůze od hotelu se nachází přístav a živá pobřežní promenáda. Hotel se nachází přibližně 1,5 km od centra města. .PlážNejbližší oblázková pláž Praia do Almirante Reis je vzdálená asi 1,4 km od hotelu, plážový servis není k dispoziciK dispozici pro hostyRecepce, lobby, restaurace, bar, zahrada, sluneční terasa s lehátky, bazén. Hotel poskytuje osušky k bazénu (zdarma)..InternetWi-Fi ve veřejných prostorách zdarma.CateringSnídaně (7:30 - 10:00) formou bufetu.Sportovní a animační programHotel nemá animační program..Webové stránkyhttps://www.mirai.com/Místní kategorie****Podle našeho názoruKomorní hotel, který se nachází v blízkosti centra živého Funchalu, je ideální volbou pro ty, kteří chtějí ostrov prozkoumat na vlastní pěst. Doporučujeme jej zejména těm, kteří během své dovolené dávají přednost klidu hotelu (v hotelu neprobíhají animace).UmiestnenieHotel se nachází v hlavním městě ostrova Funchal, přibližně 1 km od jeho centra. V okolí najdete obchody, bary a restaurace. Len niekoľko minút chôdze od hotela sa nachádza prístav a živá pobrežná promenáda. Hotel sa nachádza približne 1,5 km od mesta. 30 km od letiska..Webová lokalitahttps://www.mirai.com/Športový a animačný programHotel nemá animační program..StravovanieRaňajky (7:30 - 10:00) formou bufetu..Miestna kategória****K dispozícii pre hostíRecepce, vstupní hala, restauraácia, bar, záhrada, slnečná terasa s ležadlami, bazén. Hotel poskytuje uteráky k bazénu (zdarma)..Podľa nášho názoruKomorný hotel, který se nachází v blízkosti centra rušného města Funchal, je ideálnou volbou pro ty, kteří chtějí preskúmať ostrov na vlastnú päsť. Odporúčame ho najmä tým, ktorí počas svojej dovolenky uprednostňujú pokoj v hoteli (v hoteli neprebiehajú animácie).



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.