2024 Řecko - Nea Vrasna - vila Voula, Vasilis a Dimitris

Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko
Název ubytování Voula, Vasilis a Dimitris
Typ ubytování Studia
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 9 900 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

NEA VRASNA Nekonečné písečné pláže …
Toto přímořské letovisko se rozkládá na březích Strimonského zálivu asi 75 km od hlavního města severního Řecka Thessaloniki. Je vyhledáváno pro svou prostornou písečnou pláž s průzračným mořem. Pobřeží lemují upravené cesty s palmami. Naleznete zde plážové restaurace, bary, taverny, občerstvení a také půjčovny vodních a sportovních potřeb, lehátka, slunečníky a sprchy se sladkou vodou. Střed letoviska láká k příjemným procházkám a prázdninovým nákupům. Najdete zde řadu mini-marketů, taveren s řeckými specialitami a obchůdky se suvenýry. Nikde jinde na světě nenajdete tak bohatou přírodu jako ve Strimonském zálivu. Mnoho světla a stínu, divočiny a klidu, hor a nížin, historie a současnosti. Letovisko je vhodné ke strávení dovolené jak pro rodiny s dětmi tak i pro ty, kteří vyhledávají bohatý noční život, který nabízejí blízká městečka Asprovalta (2km) nebo Stavros (5km). Pro ty, kteří chtějí poznat Řecko více, je připravená široká nabídka jednodenních výletů. Pro individuální turistiku jsou zde půjčovny aut a motorek. Městečko Olympiáda vzdálené 13km od Nea Vrasny je vyhledávaným místem pro ty, kteří se rádi potápějí.
Skalnaté pobřeží, romantická zákoutí, divoká příroda kontrastuje s písečnou pláží v Nea Vrasně.
Nea Vrasna má dobré autobusové spojení s okolními městy (Stavros, Kavala, Thessaloniki).

Popis dopravy:
letecky z Brna nebo z Ostravy

Popis stravování

Výběr je jen na Vás: vlastní vaření, individuální stravování nebo možnost zajištění stravování v řecké taverně Meltemi na libovolný počet dní za příplatek: oběd nebo večeře 320 Kč/os./den, dítě do 12 let 260 Kč (výběr z jídelního lístku - hlavní jídlo, salát, dezert nebo ovoce, nápoj alko nebo nealko). Snídaně 170 Kč/os./den - výběr z bohatého snídaňového menu (vajíčka, omelety, šunka, sýry, sladké pečivo, jogurty, pečivo i bezlepkové, nápoje).

Popis ubytování

Vila Vasilis - 80 m od pláže,
vila Voula a apartmány Dimitris - 20 m od pláže.

Studia pro 2-4 osoby a apartmány pro 3-4 osoby se samostatnou ložnicí jsou vybaveny kuchyňským koutem (lednice, vařič, základní nádobí, varná konvice), vlastním sociálním zařízením a balkónem nebo terasou se zahradním nábytkem. Plážový servis je za konzumaci. WI-FI připojení ZDARMA, klimatizace za příplatek 5 €/den. Možnost venkovního grilování. Blízká dostupnost všech služeb.



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.