Almyrida Beach

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Kréta - Chania
Název ubytování Almyrida Beach
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 12 771 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Den první
Odlet z ČR. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do ČR.
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby českého delegáta.

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu stravování u každého hotelu, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a jiné osobní výdaje. UPOZORNĚNÍ! Cena nezahrnuje místní pobytovou taxu, jejíž výše se pohybuje od 1,5 do 10 EUR/pokoj/den v závislosti na standardu ubytování. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníKomorní hotel patřící do komplexu Almyrida Resort se nachází v srdci vesnice Almyrida. V blízkosti se nacházejí rybí taverny, restaurace a ve vnitrozemí olivové háje, voňavé pomerančové háje a malebné vesničky. Do centra města Chania, které je mnohými považováno za nejkrásnější město Kréty, je to pouhých 25 km a na letiště asi 30 km.
Upozorňujeme, že cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 7 EUR/pokoj/den. Tato daň je povinná a platí se přímo na recepci, před ubytováním klientů v hotelu.

 PlážMalá písečná pláž, vzdálená přibližně 50 m od hotelu (přes ulici), s možností vodních sportů za příplatek. Lehátka, slunečníky a osušky za poplatek. U pláže různé taverny a bary.K dispozici pro hosty24 hodinová recepce, bazén, dětský bazén, sluneční terasa, restaurace, bar a snack bar, posilovna. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Navíc přístup do bazénového areálu komplexu Almyrida Resort, který vám poskytne 3 další bazény (včetně jednoho střešního nekonečného bazénu pouze pro dospělé 17+).InternetV celém hotelu i na pokojích je k dispozici bezplatné Wi-Fi.CateringSnídaně a večeře se podávají formou bufetu v hlavní restauraci - mezinárodní a krétská kuchyně.Sportovní a animační programV hotelu neprobíhá animační program. V jedné z budov komplexu je k dispozici bowling, kulečník a lázně (za poplatek). Vodní sporty na pláži za příplatek (externí společnosti).

 Místní kategorie****Podle našeho názoruStylový hotel se nachází v nejkrásnější zelené části Kréty. Blízkost přírody, intimní atmosféra, která vám poskytne pocit soukromí, dokonalá poloha, díky níž můžete vyhledávat místní chutě v rodinných tavernách - to jsou jen některé z mnoha předností hotelu Almiryda Beach. Vřele jej doporučujeme.

 



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.