Alua Soul Zakynthos

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Zakynthos
Název ubytování Alua Soul Zakynthos
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 31 037 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Den 1
Odlet z ČR. Sraz na letišti 2 hodiny před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo využití fakultativních výletů atd.

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do ČR.
 
Základní cena zahrnuje: letenku, letištní poplatky, transfery letiště - hotel - letiště, 7, 10, 11 nebo 14 započatých hotelových nocí (v případě 11 denního zájezdu 10 započatých nocí; v případě 12 denního zájezdu 11 započatých nocí), stravování dle popisu ubytování, služby českého delegáta.

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jiná jídla než uvedená v popisu stravování v jednotlivých hotelech, nápoje k jídlu, pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak, a další osobní výdaje.

Upozornění: cena nezahrnuje řeckou turistickou daň, která závisí na standardu hotelu a pohybuje se od 1,50 EUR do 10 EUR za pokoj a den pobytu. Daň se platí na recepci před ubytováním. Podrobnosti naleznete v popisu hotelu.

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníHotel se nachází přibližně 1,5 km od centra města. 2 km od Tsilivi a 7 km od centra Zakynthosu (snadno dostupné místní dopravou - dřep 50 m od hotelu). Vzdálenost od letiště cca 9 km. Alua Soul je hotel určený pouze pro dospělé (starší 16 let). Hotel projde na přelomu let 2021/2022 kompletní rekonstrukcí. Na našich webových stránkách proto uvádíme počítačové rendery budovy. Fotografie budou na našich webových stránkách prezentovány po dokončení rekonstrukce (před zahájením letní sezóny 2022). Cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 7 EUR za pokoj/den. Tato daň je povinná a platí se přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu.


.PlážHotel se nachází přímo na písečné pláži Amboula s jemnými oblázky. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. Plážové osušky jsou k dispozici za zálohu.

.K dispozici pro hostyRecepce, hlavní restaurace, restaurace a'la carte (nutná rezervace předem), 3 bary: lobby bar, bar u bazénu, klubový salonek; 3 bazény, sluneční terasa s lehátky, slunečníky a osuškami zdarma.InternetV lobby a na pokojích je k dispozici bezplatné Wi-Fi.CateringAll Inclusive: snídaně (6:45-10:00), oběd (13:00-15:00), večeře (19:00-21:30) formou bufetu v hlavní restauraci. Kromě toho Snack bar, Cocktail bar a bar s nápoji u bazénu (10:30-24:00).Sportovní a animační programHotel nabízí rozsáhlý animační program včetně kulečníku, biliáru, volejbalu, aerobiku, tenisového kurtu, stolního tenisu, šipek, lázní a posilovny. Jednou týdně řecký večer s hudbou. Pro děti: miniklub, dětské hřiště. Některé aktivity za příplatek.Webové stránkyhttps://en.aluahotels.com/hotel-plagos-beach-in-zante/Místní kategorie****Podle našeho názoruKrásně navržený objekt patřící do sítě ALUA dokonale vyhoví vkusu klientů, kteří si chtějí odpočinout na klidném místě, daleko od ruchu velkých letovisek. Bazén s krásným výhledem na moře, převážně zelené a modré barvy. Hotel pouze pro dospělé.

.UmiestnenieHotel se nachází přibližně. 2 km od Tsilivi a 7 km od centra Zakynthosu (snadno dostupnou městskou dopravou - 50 m od hotelu). Vzdálenost od letoviska cca 9 km. Alua Soul je hotel určený len pre dospelých (nad 16 rokov). Hotel prejde kompletnou rekonstrukciou na prelome rokov 2021/2022. Na našej webovej stránke preto uvádzame počítačové rendery budovy. Fotografie budú na našej webovej stránke prezentované po dokončení rekonštrukcie (pred začiatkom letnej sezóny 2022). V cene nie je zahrnutá miestna pobytová taxa vo výške 3 EUR za izbu/deň. Tato daň je povinná a platí se přímo na recepcii před ubytováním klientů v hotelu..Webová lokalitahttps://en.aluahotels.com/hotel-plagos-beach-in-zante/Športový a animačný programHotel má bohatý animační program včetně biliardu, volejbalu, aerobiku, tenisového kurtu, stolního tenisu, šípok, kúpeľov a posilňovne. Once týždenne grécky večer s hudbou. Pre deti: miniclub, detské ihrisko. Některé aktivity za příplatek..StravovanieAll Inclusive: raňajky (6:45-10:00), oběd (13:00-15:00), večeře (19:00-21:30) formou bufetu v hlavní restauraci. Kromě toho zde najdete snack bar, koktail bar a bar s nápoji při bazénech (10:30-24:00)..Miestna kategória****K dispozícii pre hostíRecepce, hlavní restaurace, restaurace a'la carte (nutná rezervace předem), 3 bary: lobby bar, pri bazéne, klubový salónik; 3 bazény, slnečná terasa s bezplatnými ležadlami, slnečníkmi a osuškami.Podľa nášho názoruKrásne navrhnutý objekt patriaci do sítě ALUA dokonale vyhovie vkusu klientů, kteří chtějí relaxovat na pokojnom mieste, ďaleko od ruchu veľkých letovísk. Bazén s krásnym výhľadom na more, prevažne zelený a modrý. Hotel len pre dospelých..



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.