Atrium Platinum Spa and Convention Resort

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Rhodos, Ixia
Název ubytování Atrium Platinum Spa & Convention Resort
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 19 400 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Stravování snídaně formou bufetu, možnost dokoupení obědů, večeří nebo při minimálním pobytu na 5 nocí možno dokoupit Premium All inclusiveKoncept Atrium Dine Around – Premium all inclusive – možnost využití à la carte and Gourmet Restaurants v rámci všech Atrium hotelů na ostrově Rhodos.Rezervace místa den předem nutná. Rezervovat lze i prostřednictvím aplikace Atrium Concierge App.

Popis ubytování

Speciální služby zahrnuté v ceně zájezduTransfer do/z hotelu taxíkem. Pojištění Basic ERV pojišťovny a.s. včetně léčebných výloh.PolohaLuxusní Atrium Platinum SPA se nachází na Rhodosu v letovisku Ixia, asi 400 metrů od jeho centra s nákupními možnostmi, tavernami a bary. Písčito-oblázková pláž s příkrým vstupem do vody je v dosahu 100 metrů. Hlavní město ostrova Rhodos je vzdáleno 3 kilometry, spojení zajišťuje pravidelná autobusová linka, lze také využít taxi.Vybavení hoteluhlavní restaurace, čtyři tématické restaurace, dva bary,herna, knihovna,konferenční místnost, půjčovna autRelaxace & wellnesslázeňské centrum, vnitřní vyhřívaný bazén s vodními tryskami, jacuzzi, kosmetické služby, masáže, sauna, soláriumInternetové stránky hoteluwww.atriumplatinum.gr

Popis lokality ubytování

Obecný popisStředisko Ixia patří k nejvyhledávanějším místům na severozápadním pobřeží Rhodosu. Více než 3 kilometry dlouhá oblázková pláž s tyrkysově zbarveným mořem a často zvlněnou mořskou hladinou je pravým rájem pro sportovně založené klienty, zvláště pro milovníky surfování. V centru vodních sportů si můžete pronajmout i vodní skútry, vyzkoušet si vodní lyžování nebo parasailing. Ixia ná skvělé podmínky pro aktivní dovolenou na Rhodosu. Nabízí také možnost rozličné večerní zábavy v místních barech a klubech. Výhodou je blízkost hlavního města Rhodos, s nímž má Ixia velmi dobré autobusové spojení.
Transfer z letiště asi 20 minut.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.