Blue Lagoon Resort

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Kos, Lambi
Název ubytování Blue Lagoon Resort
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 24 830 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Během dne lehký snack, alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00 – 24.00) lze čerpat v místech a časech určených hotelem. Možnost večeří v ŕ la carte restauracích nebo alternativních večeří v hlavní restauraci nebo řecké restauraci (formou bufetu) nutno objednat předem. Ŕ la carte restaurace Karavi Italian je otevřena pouze pro dospělé, ale dva večery v týdnu i pro rodiny s dětmi, víno je zde za poplatek. Během večeře je vyžadováno formální oblečení.

Popis ubytování

VybaveníLuxusní vstupní hala v moderním stylu s recepcí, restaurace, několik barů, kreperie, gril-barbeque, internetový koutek, minimarket, konferenční sál, kadeřnictví, vnitřní bazén s jacuzzi a SPA & wellness (masáže za poplatek, pára, jacuzzi a sauna zdarma pro hosty nad 16 let), fitness centrum (pro hosty nad 16 let), velký bazén o rozloze 4.000 m2 s vířivkou, dětský bazén s tobogánem, stolní tenis, dětské hřiště, miniklub pro děti. Satelite má navíc k dispozici dva bazény, dětský bazén, dětský klub, Karavi restauraci, snack-bar, pool bar, piano bar. K hotelu patří atletický klub, kde se nachází hřiště na basketbal, volejbal, 2 tenisové kurty s umělou trávou, minifotbalové hřiště s umělou trávou, fotbalové hřiště s umělou trávou, minigolf, pétanque (vše zdarma). Aquapark je součástí hotelového komplexu (cca 500 m od recepce) zdarma pro hotelové hosty. 1 bazén pro dospělé a 1 bazén pro děti, líná řeka, 4 velké tobogány. Vstup na velké tobogány je podmíněn výškou 122 cm a min.věkem 10 let. Lehátka, slunečníky u bazénů a zapůjčení ručníků zdarma.UbytováníV hlavním komplexu. Moderní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, individuální klimatizací, TV-SAT, telefonem, Wi-Fi připojení, sejf (za poplatek), mini ledničkou, balkonem nebo terasou. Za příplatek možnost pokojů směrem k bazénu, na moře nebo rodinné pokoje (cena na vyžádání).Sport a zábavaStolní tenis, tenis, minifotbal (u obou osvětlení za poplatek), tématické večery, vodní pólo, aerobic, sauna, dětský miniklub, volejbal, basketbal (osvětlení za poplatek), animační programy během dne (vše zdarma). Za poplatek možnost masáže, vodní sporty na pláži cca 1,5 km od hotelu, půjčení kol nebo motocyklů. Velké zábavní a společenské možnosti v hlavním městě (2 km).

Popis lokality ubytování

PolohaHotelový komplex se rozkládá v nádherné udržované zahradě se subtropickou vegetací na rozloze 60.000 m2. Je složen z hlavní budovy a ze šesti samostatných bloků (hlavní komplex). Od roku 2009 je rozšířen o další tři budovy s názvem Satelite, které leží vedle hlavního komplexu. Hotel je od písečné pláže místy s oblázky (lehátka a slunečníky za poplatek) oddělen pobřežní komunikací. Pláž je vzdálena cca 150 metrů od recepce. Do centra hlavního města Kos jsou to cca 2 km.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.