Cathrin Hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Rhodos
Ubytování Cathrin Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 13 483 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Den první
Odlety z ČR (Praha, Brno). Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla.

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do ČR.
 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby českého delegáta.

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu stravování u každého hotelu, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje.

UPOZORNĚNÍ!
Cena nezahrnuje místní pobytovou taxu, jejíž výše je cca 1,5-10 EUR/pokoj/den (v závislosti na standardu ubytování). Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníCathrin Hotel se nachází v krásné a klidné oblasti, nedaleko jedné z největších atrakcí Rhodosu - malebné zátoky Anthonyho Quinna. Hotel se nachází na úbočí hory a skládá se ze 6 budov. Nachází se cca 650 m od pláže, cca 850 m od zátoky Anthony Quinn, cca 2,5 km od centra Faliraki a cca 17 km od města Rhodos. UPOZORNĚNÍ! Cena zájezdu nezahrnuje pobytovou taxu, jejíž výše je 7 EUR/pokoj/den. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.PlážPláž se nachází cca 650 m od hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži - za příplatek.K dispozici pro hostyHostům je k dispozici: recepce 24h, výtah, lobby, úschovna zavazadel, minimarket (za příplatek), bazén, dětský bazén, dětské hřiště, plážové osušky (na zálohu), lehátka, slunečníky u bazénu, sluneční terasa, lékař na zavolání (za příplatek), lékárnička, půjčovna aut a kol (za příplatek), směnárna, zahrada, parkoviště, v hlavní sezóně 3x denně autobus do zátoky Ladiko - zdarma.InternetV areálu celého hotelu Wi-Fi připojení k internetu - zdarma.CateringStravování formou All Inclusive: snídaně v Olive Main Restaurant 7:00-10:00 (americké snídaně formou bufetu a místní speciality); oběd: 12:30-14:30 a večeře 19:00-21:00; občerstvení ve snack-baru (sendviče, studené občerstvení, káva, čaj, džusy, zákusky) 10:00-12:30 a 16:00-18:00, zmrzlina 14:00-16:00, tematický bufet, každý den různé saláty, studené a teplé předkrmy, ovoce a pečivo. V restauracích je vyžadováno elegantní oblečení, nealkoholické a místní alkoholické nápoje jsou k dispozici ve snack baru od 10:00 do 18:00 a v hlavním baru od 18:00 do 23:00.Sportovní a animační programV hlavní sezóně hotel organizuje 6x týdně zábavně-rekreační program. V areálu komplexu je k dispozici: tenisový kurt, stolní tenis, šipky, aerobik, kulečník. Wellness (externí koordinátor): masáže, ošetření obličeje a těla, kosmetické ošetření (všechny wellness procedury za příplatek, ceník v hotelu), otevřeno od 9:00 do 18:00.Webové stránkyhttps://cathrinhotelrhodes.hotelbrain.com/

 Místní kategorie****Podle našeho názoruCathrin Hotel je ideálním místem pro ty, kteří hledají odpočinek, relaxaci, nádherné výhledy a nezapomenutelné zážitky. Nespornou výhodou hotelu je jeho poloha nedaleko zátoky Anthonyho Quinna, která je známá díky azurové, křišťálově čisté vodě a působivým, vysokým skalám porostlým středomořskou vegetací, které dohromady vytvářejí skutečně pohádkovou krajinu.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.