Diagoras

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Rhodos, Faliraki
Název ubytování Diagoras
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 10 744 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Den první
Odlety z ČR (Praha, Brno). Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla.

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do ČR.
 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby českého delegáta.

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu stravování u každého hotelu, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje.

UPOZORNĚNÍ!
Cena nezahrnuje místní pobytovou taxu, jejíž výše je cca 1,5-10 EUR/pokoj/den (v závislosti na standardu ubytování). Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníHotel Diagoras se nachází ve skvělé lokalitě s krásným výhledem na celé město (cca 1,5 km od centra) a pláž Faliraki. Na autobusovou zastávku, odkud lze dojet na mnoho míst na ostrově, je cca 3 minuty procházkou. Aquapark ve Faliraki je vzdálen cca 5,5 km a letiště cca 15 km od hotelu Diagoras.

Upozornění! Cena zájezdu nezahrnuje pobytovou taxu, jejíž výše je 3 EUR/pokoj/den. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.PlážVe vzdálenosti 1300 m od hotelu Diagoras se nachází široká písčito-oblázková, veřejná pláž s pozvolným sestupem do moře. Bezplatný transfer na pláž jezdí 7x denně. Plážový servis - za poplatek (cca 5 EUR/os.).K dispozici pro hostyRecepce 24h, lobby, TV místnost, bar, hlavní restaurace, sladkovodní bazén, lehátka a slunečníky u bazénu - zdarma, dětské hřiště. Za poplatek: trezor na recepci, herna, půjčovna aut.InternetV lobby Wi-Fi připojení k internetu - zdarma.CateringAll Inclusive formou bufetu: snídaně (7:30-10:00), oběd (12:30-14:00), večeře (18:30-21:00). Navíc je během dne servírováno občerstvení (10:30-12:00) a zákusky (15:00-18:00), nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje (10:30-22:30).Sportovní a animační programHotel Diagoras neorganizuje animační program.Webové stránkyhttp://www.diagorashotel.grMístní kategorie***Podle našeho názoruSkromný, ale dobře udržovaný hotel Diagoras s výbornou polohou. Doporučujeme méně náročným klientům a těm, kteří rádi prozkoumají ostrov. Navíc nedaleká, krásná pláž ve městě Faliraki a rozmanitá zábava v tomto městě určitě zatraktivní pobyt. 



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.