Domes Aulus Zante

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Zakynthos, Laganas
Název ubytování Domes Aulus Zante
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 42 288 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Den 1
Odlet z ČR. Sraz na letišti 2 hodiny před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo využití fakultativních výletů atd.

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do ČR.
 
Základní cena zahrnuje: letenku, letištní poplatky, transfery letiště - hotel - letiště, 7, 10, 11 nebo 14 započatých hotelových nocí (v případě 11 denního zájezdu 10 započatých nocí; v případě 12 denního zájezdu 11 započatých nocí), stravování dle popisu ubytování, služby českého delegáta.

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jiná jídla než uvedená v popisu stravování v jednotlivých hotelech, nápoje k jídlu, pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak, a další osobní výdaje.

Upozornění: cena nezahrnuje řeckou turistickou daň, která závisí na standardu hotelu a pohybuje se od 1,50 EUR do 10 EUR za pokoj a den pobytu. Daň se platí na recepci před ubytováním. Podrobnosti naleznete v popisu hotelu.

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníLuxusní hotel po rekonstrukci (otevřen v červenci 2022). Hotel po změně vlastníka (dříve Zante Beach Resort). Objekt je obklopen malebnými zahradami a nachází se přímo v krásném zálivu Laganas na písečné pláži. Živé centrum nočního života je vzdáleno 1 km od hotelu (bary a noční kluby) a letiště 8 km. Cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 4 EUR/pokoj/den. Tato daň je povinná a platí se přímo na recepci před ubytováním v hotelu..PlážVelká písečná pláž vzdálená 40 metrů od hotelu s mnoha bary a restauracemi v okolí.K dispozici pro hosty24hodinová recepce s prostornou lobby, 3 restaurace, 2 bary, wellness & SPA zóna, venkovní bazén a bar pouze pro dospělé, dětský bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, posilovna, dětské hřiště. Ručníky k bazénu bez příplatku. Možnost ubytování se koláči do 6 kg (příplatek 20 EUR/den plus 100 eur za úklid navíc. Pes nesmí do veřejných prostor hotelu - např. restaurace, bazény, bar)..InternetPřístup k Wi-Fi zdarma..CateringAll inclusive - snídaně podávaná v hlavní restauraci (07:00-10:30), obědy a večeře formou bufetu (velký výběr vegetariánských jídel, tradiční místní kuchyně). Speciálně připravený bufet s pokrmy pro děti. Jednodenní tematický večer. Občerstvení, káva a zákusky podávané ve vybraných barech, v určitých časech. Nealkoholické a alkoholické nápoje (zahraniční a místní), podávané v době od 10:30 do 24:00.Možnost využít nabídky restaurace Meze k jednomu večeru v rámci balíčku.Pro hosty zóny Cool living selection: platí všechny prvky programu all inklusive + navíc: jeden oběd během pobytu v restauraci Caretta u pláže, jeden oběd a'la carte během pobytu v restauraci Meze, jedna večeře během pobytu v restauraci Lanolia (pouze pro dospělé).Sportovní a animační programDětská zóna: lanový park, dětské hřiště. Pro děti jsou připraveny speciální aktivity, např. pilates, jogging - podrobný seznam je k dispozici v hotelu..Webové stránkywww.domesresorts.com/domesauluszante/Místní kategorie*****Podle našeho názoruHotel je vyhlášený svou skvělou polohou - nachází se přímo na krásné pláži, obklopen bujnou zelení. Resort Domes Aulus Zante se nachází uprostřed 230 akrů svěžího lesa a nabízí prostorné rodinné pokoje s vlastními terasami, vynikající stravování a krásnou dlouhou písečnou pláž..



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.