Golden Sun Hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Zakynthos, Kalamaki
Ubytování Golden Sun Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 25 360 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře – vše formou bufetu. Lehké občerstvení během dne, místní alkoholické a nealkoholické nápoje (11.00 – 23.00) lze čerpat v místech a časech určených hotelem.

Popis ubytování

VybaveníK hotelu patří vstupní hala s recepcí, lobby bar s TV-SAT, internetový koutek (za poplatek), restaurace, snack bar, bar, bazén, dětský bazén (lehátka a slunečníky zdarma), dětské hřiště, jacuzzi a minimarket.UbytováníDvoulůžkové pokoje mají vlastní koupelnu s WC, vysoušeč vlasů, klimatizaci (červenec a srpen - zdarma), TV, miniledničku, balkon nebo terasu.Sport a zábavaSauna, biliár, stolní tenis, vodní sporty na pláži (vše za poplatek). Nabídka výletů. Noční vyžití v nedalekém letovisku Laganas.

Popis lokality ubytování

PolohaHotel leží v hezké udžované zahradě cca 150 metrů od široké písečné pláže s pozvolným vstupem do moře (lehátka a slunečníky za poplatek). Pláž náleží Národnímu mořskému parku a je zde možno zahlédnout chráněnou želvu Caretta-Caretta. Centrum letoviska Kalamaki, kde najdete spoustu obchodů, restaurací, barů a taveren je vzdáleno cca 600 metrů.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.