Hotel Angela Beach & Apartments (First Minute 2024)

*** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Korfu, Agnos
Ubytování Hotel Angela Beach & Apartments (First Minute 2024)
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 17 460 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu, odpolední kávu a zákusky, zmrzlinu, místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00 – 24.00) lze čerpat v místech a časech určených hotelem.

Popis ubytování

VybaveníHotel disponuje vstupní halou s recepcí, internetovým koutkem (za poplatek), Wi-Fi, restaurací, barem, bazénem (lehátka a slunečníky zdarma), dětským hřištěm a obchodem se suvenýry.UbytováníDvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky mají koupelnu s WC, vysoušeč vlasů, klimatizaci, TV-SAT, ledničku a balkon nebo terasu orientovaných do zahrady. Na vyžádání možnost pokojů směrem na moře, pokojů se dvěma přistýlkami nebo ubytování typu suite 4*.Sport a zábavaStolní tenis, nabídka výletů. Hotel pořádá 2× týdně večerní zábavu s živou hudbou.

Popis lokality ubytování

PolohaPříjemný hotel skládající se z několika budov je situován u přírodní písečno–oblázkové pláže (lehátka a slunečníky zdarma). Do nedaleké vesničky Roda s obchůdky, tavernami s typicky řeckou atmosférou je to cca 3 km (lze využít hotelovou dopravu). Hotel je vhodný pro rodiny s dětmi a klienty, kteří vyhledávají klidnější dovolenou.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.