Hotel Apollon

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Kos, Lambi
Ubytování Hotel Apollon
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 28 390 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu, lehké občerstvení během dne, místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00 – 23.00) lze čerpat v místech a časech určených hotelem.

Popis ubytování

VybaveníSoučástí hotelu je recepce, restaurace, snack-bar u bazénu, centrální bar, sál s TV-SAT, hrací automaty a hry, velký bazén se slunečníky a lehátky (zdarma), dětský bazén, dětské hřiště, tenisový kurt s tvrdým povrchem, Wi-Fi v prostorech kolem lobby a recepce zdarma, stolní tenis a biliár.UbytováníKomfortní dvoulůžkové pokoje Deluxe s možností jedné přistýlky jsou vybaveny koupelnou se sprchou a WC, TV-SAT, telefonem, klimatizací, ledničkou, setem na přípravu čaje/kávy a balkonem nebo terasou.Sport a zábavaVodní sporty na pláži, tenis, půjčovna kol v blízkosti hotelu (vše za poplatek), velké možnosti zábavy v hlavním městě Kos, nabídka výletů.

Popis lokality ubytování

PolohaHotelový komplex je situovaný v pěkné zahradě s banánovníky, fíkovníky, palmami a další subtropickou vegetací. Od písečno-oblázkové pláže je vzdálen přibližně 250 metrů a do centra hlavního města Kos je to asi 30 minut chůze.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.