Hotel Blue Lagoon Village

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Kos, Kardamena
Ubytování Hotel Blue Lagoon Village
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 31 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Občerstvení během dne, místní alkoholické a nealkoholické nápoje a vybrané importované alkoholické nápoje (10.00 – 24.00) lze čerpat v místech a časech určených hotelem.

Popis ubytování

VybaveníVstupní hala s recepcí, Wi-Fi v lobby (za poplatek), internetový koutek (za poplatek), 8 restaurací: hlavní restaurace s venkovní a vnitřní sekcí s výhledem na moře, čínská restaurace, italská restaurace, restaurace s celodenním provozem a grilem. Dále 5 barů, supermarket, obchody, půjčovna aut, skútrů a kol (za poplatek), několik bazénů (u bazénu ve zdravotním klubu možnost klimatizace / vyhřívání), jacuzzi s vodními tryskami, bar u bazénu a plážový bar. Lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži zdarma, osušky oproti kauci.UbytováníElegantně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky disponují koupelnou (vana nebo sprcha, WC, vysoušeč vlasů), TV-SAT, individuální klimatizací, mini ledničkou, konvicí na přípravu kávy / čaje, internetovým připojením (za poplatek), trezorem a balkonem nebo terasou. Za příplatek možnost ubytování v pokojích s výhledem na moře, rodinných pokojích nebo pokojích typu Suite, Junior Suite a Luxury Suite se soukromým bazénem a zahradou (cena na vyžádání).Sport a zábavaSpa centrum (sauna, jacuzzi, parní koupel), fitness (od 16 let), miniklub (4 – 12 let), klubová místnost s hernou, domácím kinem, internetovým koutkem a PC hrami, denní a večerní animační programy. Dva tenisové kurty (osvětlení za poplatek), sportovní hřiště, lanové centrum, zdravotní klub a vodní sporty na pláži (vše za poplatek).

Popis lokality ubytování

PolohaLuxusní hotelový komplex se nachází v klidném místě mezi letovisky Kefalos a Kardamena přímo u cca 500 metrů dlouhé písčité pláže s kamenitým vstupem do moře (doporučujeme obuv). Proslulá pláž Paradise Beach se nachází ve vzdálenosti 3 km. Komplex se skládá z hlavní budovy, vedlejších budov a bungalovů umístěných v zahradě. Poloha areálu nabízí nádherné výhledy na moře a romantické západy slunce. Centrum města Kefalos je vzdáleno cca 10 km od hotelu a naleznete zde spoustu obchodů, restaurací a barů.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.