Ilyssion Beach Resort (First Minute 2024)

*** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Rhodos, Pefkos
Název ubytování Ilyssion Beach Resort (First Minute 2024)
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 19 410 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, lehké obědy a večeře - vše formou bufetu. Odpolední káva, čaj, sušenky a zmrzlina pro děti. Místní nealkoholické (11.00 - 22.45) a alkoholické nápoje (12.00 − 22.45), vždy v místech a časech určených hotelem.

Popis ubytování

VybaveníHostům je k dispozici recepce s možností pronájmu sejfu (za poplatek), Wi-Fi a internetový koutek (obojí za poplatek), restaurace, lobby bar, snack bar u bazénu, jeden bazén sladkovodní a jeden bazén s mořskou vodou (lehátka se slunečníky u bazénů zdarma, u pláže za poplatek), dětský bazén, dětský koutek, dětské hřiště, kulečník, tenisový kurt, plážový volejbal a minimarket. Za poplatek lze využít jacuzzi a hernu.UbytováníDvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací (zdarma 1.7. − 31.8.), ledničkou, TV-SAT, telefonem, koupelnou s WC (sprchový kout a vysoušeč vlasů) a balkonem nebo terasou. Na vyžádání možnost vyžádat rodinné pokoje anebo junior suite až pro 4 osoby.Sport a zábavaZdarma plážový volejbal, tenisový kurt (náčiní za poplatek), animační centrum pro děti. Vodní sporty na pláži, minigolf, nabídka výletů (vše za poplatek). Návštěva blízkého letoviska Pefkos s obchůdky, tavernami a nočním životem.

Popis lokality ubytování

PolohaRenovovaný hotel Ilyssion se nachází u pláže mezi klidnějšími letovisky Pefkos a Lardos. Skládá se z hlavní dvoupatrové budovy a několika jednopodlažních budov, které obklopuje hezká udržovaná zahrada. Hotel leží přímo u písečné pláže s kamenitým vstupem do moře (vstup do moře po schůdcích). Nejbližší pláž s písčitým vstupem do vody je vzdálená 100 metrů. Do letoviska Pefkos je to cca jeden kilometr. Hlavní ostrovní metropole, Rhodos, je vzdálená 50 km - autobusová zastávka přímo u hotelu. Z letiště do hotelu Ilyssion je to 55 km.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.