Hotel Mythos Palace Resort & Spa

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Kréta, Kavros u Georgioupolis
Ubytování Hotel Mythos Palace Resort & Spa
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 34 690 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Ultra All inclusive – snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Lehký snack během dne (12.00 – 18.00 hod.), káva, čaj, zákusek, zmrzlina (11.00 – 18.00 a 19.00 – 22.00 hod.), půlnoční občerstvení v lobby baru (22.00 – 24.00 hod.). Vybrané nealkoholické a alkoholické nápoje místní nebo zahraniční výroby (10.00 – 14.00 a 16.00 – 24.00 hod.) lze čerpat v místech a časech určených hotelem. Možnost 1× za pobyt večeře v à la carte restauraci (nutná rezervace předem). Během večeří je vyžadováno formální oblečení.

Popis ubytování

VybaveníVstupní hala s recepcí, výtah, krytý bazén, venkovní bazén s jacuzzi, dětský bazén (lehátka, slunečníky a osušky zdarma), hlavní restaurace, à la carte restaurace, bar, plážový bar, lobby bar, snack bar, klenotnictví, minimarket, konferenční místnost, Wi-Fi ve veřejných prostorách zdarma.UbytováníStandardní dvoulůžkové pokoje typu Deluxe Garden View s možností jedné přistýlky disponují koupelnou s WC a vysoušečem vlasů, klimatizací, TV-SAT, rádiem, ledničkou, trezorem, minibarem (za poplatek), setem pro přípravu kávy a čaje, balkonem nebo terasou. Na vyžádání možnost pokoje typu Deluxe Side Sea View, Executive se sdíleným bazénem Mountain View (až pro 4 osoby), Mythos Junior Suite Beach Front (až pro 4 osoby), Mythos Swim up Junior Suite Beach Front (až pro 4 osoby) nebo Mythos Villa Beach Front Private Pool. Ceny těchto pokojů na vyžádání.Sport a zábavaHotel pořádá příležitostné animační a večerní zábavní programy. Tenisový kurt (bez osvětlení), stolní tenis, plážový volejbal, fitness (vše zdarma). Kulečník, sauna, masáže, vodní sporty (vše za poplatek). Pro děti je zde k dispozici miniklub a dětské hřiště.

Popis lokality ubytování

PolohaHotelový resort prošel kompletní rekonstrukcí a je složený z několika budov. Rozkládá se v klidném prostředí letoviska Kavros, přímo u pěkné dlouhé písečné pláže s pozvolným vstupem do moře (lehátka a slunečníky zdarma). Doporučujeme navštívit krásné městečko Georgioupolis (3 km) a jezero Kournas (8 km). V blízkosti hotelu je autobusová zastávka. Letiště v Heraklionu je vzdálené cca 100 km od hotelu.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.