Kiani Beach

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Kréta, Kréta - Chania
Název ubytování Kiani Beach
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 22 129 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Den první
Odlet z ČR. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do ČR.
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby českého delegáta.

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu stravování u každého hotelu, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a jiné osobní výdaje. UPOZORNĚNÍ! Cena nezahrnuje místní pobytovou taxu, jejíž výše se pohybuje od 1,5 do 10 EUR/pokoj/den v závislosti na standardu ubytování. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníVysoce kvalitní hotel se nachází v klidné a tiché oblasti, ve vesnici Kiani Akti, asi 2,5 km od města Kalives, 17 km od centra Chanie (autobusová zastávka asi 100 m od hotelu, jízdní řády k dispozici na recepci) a 28 km od letiště. V Kalives je dobrý výběr taveren, supermarketů a provozoven služeb.

Upozorňujeme, že cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 10 EUR/pokoj/den. Tato daň je povinná a platí se přímo na recepci, a to před ubytováním klientů v hotelu.PlážObjekt se nachází přímo na písčito-oblázkové pláži. Lehátka a slunečníky na pláži - v ceně.

 K dispozici pro hostyKomplex se skládá ze 2 částí:

Část Kiani Beach I prošla v roce 2020 rozsáhlou rekonstrukcí. Část Kiani Beach II je nová část hotelu postavená v roce 2018. (Samostatná restaurace, bazén, dětský bazén, dětské hřiště, bar u bazénu a pokoje). Objekt se skládá z několika dvoupatrových budov.

 

Recepce 24 hodin denně v lobby, bar u bazénu (do 23:00), bazén pro dospělé a dětský bazén (oba bazény se sladkou vodou). Lehátka a slunečníky u bazénu a na pláži v ceně. Osušky na plavání zdarma. Kromě toho je v areálu hotelu minimarket, galanterie a obchod se suvenýry. Spousta aktivit pro děti všech věkových kategorií: na pláži velká dřevěná pirátská loď se skluzavkou, vedle dětské hřiště s houpačkami, domečky a dalšími hračkami a také dobře vybavený miniklub. Hotel nabízí úschovnu zavazadel a koupelny, kde se můžete před cestou osvěžit.InternetVe veřejných prostorách hotelu (i na pokojích) je Wi-Fi připojení k internetu zdarma, internetový koutek je zpoplatněn (cca 4 EUR/hodinu).

 CateringAll Inclusive: snídaně (8:00-10:00), oběd (13:00-14:30) a večeře (19:00-21:00) formou bohatého bufetu. Občerstvení, sendviče, pizza, koláče, zákusky a zmrzlina (11:00-12:00 a 16:00-18:00). Zmrzlina k dispozici také u oběda a večeře formou bufetu. Během jídla neomezené množství nealkoholických nápojů, alkoholických nápojů (místní pivo, víno, ouzo a raki) a džusů (ne čerstvě vymačkané). V baru Dionizos u bazénu (11:00-23:00) neomezené množství místních nápojů: pivo, bílé a červené víno, ouzo, raki, whisky, rum, gin, vodka, tequila, káva, čaj a nealkoholické nápoje (po 23:00 se v baru Dionizos podávají nápoje za poplatek). 1 x týdně ukázky vaření během "grilovacích" večerů.

 Sportovní a animační programV ceně je zahrnut bohatý animační program: hry a aktivity během dne, 6× týdně večerní show a minidiskotéka pro děti. Dále fotbalové hřiště a hřiště na plážový volejbal. Jednou týdně živá hudba (řecký večer). Dále za poplatek: kulečník (2 €/hra), posilovna (5 €/hodina), hammam (5 €/30 min.), tenisový kurt (10 €/hodina včetně vybavení), stolní tenis (2 €/hodina) a vodní sporty (šlapadla a kajaky za poplatek 5 €/30 min.). V období od 15. června do 15. září FIGLOKLUB - 6x týdně dětské hry s polským animátorem.

 Webové stránkyhttps://www.seacretehotels.com/kianibeachresort.htmlMístní kategorieAPodle našeho názoruElegantní hotel pro náročné a zároveň skutečný ráj pro rodiny s dětmi díky své infrastruktuře, rodinné atmosféře a fygloklubu pro děti během prázdnin. Služby na vysoké úrovni. Vřele doporučujeme!UmiestnenieVysoce kvalitní hotel se nachází v klidné a tiché oblasti, ve vesnici Kiani Akti, asi 2,5 km od města Kalives, 17 km od centra Chanie (autobusová zastávka asi 100 m od hotelu, jízdní řády k dispozici na recepci) a 28 km od letiště. V Kalives je dobrý výběr taveren, supermarketů a provozoven služeb.

Upozorňujeme, že cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 10 EUR/pokoj/den. Tato daň je povinná a platí se přímo na recepci, a to před ubytováním klientů v hotelu.Webová lokalitahttps://www.seacretehotels.com/kianibeachresort.htmlŠportový a animačný programV ceně je zahrnut bohatý animační program: hry a aktivity během dne, 6× týdně večerní show a minidiskotéka pro děti. Dále fotbalové hřiště a hřiště na plážový volejbal. Jednou týdně živá hudba (řecký večer). Dále za poplatek: kulečník (2 €/hra), posilovna (5 €/hodina), hammam (5 €/30 min.), tenisový kurt (10 €/hodina včetně vybavení), stolní tenis (2 €/hodina) a vodní sporty (šlapadla a kajaky za poplatek 5 €/30 min.). V období od 15. června do 15. září FIGLOKLUB - 6x týdně dětské hry s polským animátorem.

 StravovanieAll Inclusive: snídaně (8:00-10:00), oběd (13:00-14:30) a večeře (19:00-21:00) formou bohatého bufetu. Občerstvení, sendviče, pizza, koláče, zákusky a zmrzlina (11:00-12:00 a 16:00-18:00). Zmrzlina k dispozici také u oběda a večeře formou bufetu. Během jídla neomezené množství nealkoholických nápojů, alkoholických nápojů (místní pivo, víno, ouzo a raki) a džusů (ne čerstvě vymačkané). V baru Dionizos u bazénu (11:00-23:00) neomezené množství místních nápojů: pivo, bílé a červené víno, ouzo, raki, whisky, rum, gin, vodka, tequila, káva, čaj a nealkoholické nápoje (po 23:00 se v baru Dionizos podávají nápoje za poplatek). 1 x týdně ukázky vaření během "grilovacích" večerů.

 Miestna kategóriaAK dispozícii pre hostíKomplex se skládá ze 2 částí:

Část Kiani Beach I prošla v roce 2020 rozsáhlou rekonstrukcí. Část Kiani Beach II je nová část hotelu postavená v roce 2018. (Samostatná restaurace, bazén, dětský bazén, dětské hřiště, bar u bazénu a pokoje). Objekt se skládá z několika dvoupatrových budov.

Recepce 24 hodin denně v lobby, bar u bazénu (do 23:00), bazén pro dospělé a dětský bazén (oba bazény se sladkou vodou). Lehátka a slunečníky u bazénu a na pláži v ceně. Osušky na plavání zdarma. Kromě toho je v areálu hotelu minimarket, galanterie a obchod se suvenýry. Spousta aktivit pro děti všech věkových kategorií: na pláži velká dřevěná pirátská loď se skluzavkou, vedle dětské hřiště s houpačkami, domečky a dalšími hračkami a také dobře vybavený miniklub. Hotel nabízí úschovnu zavazadel a koupelny, kde se můžete před cestou osvěžit.

 Podľa nášho názorul pro náročné a zároveň skutečný ráj pro rodiny s dětmi díky své infrastruktuře, rodinné atmosféře a fygloklubu pro děti během prázdnin. Služby na vysoké úrovni. Vřele doporučujeme!

 



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.