Kostakis Beach

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Kréta - Chania, Gerani
Název ubytování Kostakis Beach
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 12 561 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Den první
Odlet z ČR. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do ČR.
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby českého delegáta.

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu stravování u každého hotelu, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a jiné osobní výdaje. UPOZORNĚNÍ! Cena nezahrnuje místní pobytovou taxu, jejíž výše se pohybuje od 1,5 do 10 EUR/pokoj/den v závislosti na standardu ubytování. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníHotel Kostakis Beach se nachází v západní části Kréty, ve vesnici Gerani. Letiště v Chanii je vzdáleno cca. 30 km a do centra města cca 14 km. V blízkosti hotelu jsou obchody, restaurace. Autobusová zastávka je vzdálena cca 400 m.

Upozorňujeme, že cena nezahrnuje místní turistickou taxu ve výši 7 EUR/pokoj/den. Poplatek je povinný a platí se přímo na recepci, před ubytováním klientů v hotelu.

Turistický poplatek.PlážHotel Kostakis Beach se nachází přibližně 10 m od veřejné písčito-oblázkové pláže.K dispozici pro hostyV hotelu je recepce, restaurace (americká, řecká a evropská kuchyně) a venkovní bazén s lehátky a slunečníky. U bazénu je k dispozici bar. V hotelu je k dispozici úschovna zavazadel.InternetV celém areálu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.CateringSnídaně formou bufetu.Sportovní a animační programSoučástí objektu je dětské hřiště. Zařízení neposkytuje animaci.Webové stránkywww.kostakisapartments.grMístní kategorie****Podle našeho názoruKostakis Beach Hotel se nachází v oblasti, kde si můžete odpočinout, ale zároveň v těsné blízkosti oblíbeného města Platanias, kde si můžete užívat nočního života.UmiestnenieHotel Kostakis Beach se nachází v západní části Kréty, v obci Gerani. Letiště v městě Chania je vzdálené cca. 30 km a do centra města přibližně 14 km. V blízkosti hotelu se nacházejí obchody, restaurace. Autobusy jsou k dispozici přibližně 400 m.Poznamenávame, že cena nezahàňa miestnu turistickú daň vo výške 3 EUR/izba/deň. Tato daň je povinná a platí se přímo na recepcii, před ubytovaním klientů v hotelu. Turistická daň.Webová lokalitawww.kostakisapartments.grŠportový a animačný programV zařízení se nachází detské ihrisko. Zariadenie neposkytuje animácie.StravovanieRaňajky formou bufetu.Miestna kategória****K dispozícii pre hostíHotel má recepci, restauraci (americká, grécká a evropská kuchyně) a vnější bazén, ve kterém jsou k dispozici ležadla a slunečníky. Pri bazéne je k dispozici bar. V hotelu je k dispozici úschovňa batožiny.Podľa nášho názoruHotel Kostakis Beach sa nachádza v oblasti, kde môžete relaxovať, ale zároveň veľmi blízko obľúbeného mesta Platanias, kde si môžete užiť nočný život.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.