Lyttos Mare Exclusive Beach Resort

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Kréta, Analipsi
Název ubytování Lyttos Mare Exclusive Beach Resort
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 41 090 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, obědy a večeře a pozdní večeře formou bufetu, lehký snack během dne, saláty a zmrzlina během dne, odpolední káva, čaj a zákusky, neomezené množství vybraných místních alko a nealko nápojů (10.00⁠–⁠24.00) v časech a místech určených hotelem.

Popis ubytování

VybaveníHotelový resort se nachází vedle sesterského hotelu Lyttos Beach nabízí svým hostům vstupní halu s recepcí, směnárnu, Wi-fi, výtahy, několik barů a restaurací, beach bar, minimarket, nákupní galerii, několik bazenů, bazén s mořskou vodou, bar u bazénu a terasou s lehátky, slunečníky a osuškami zdarma, možnost využití Aquaparku v sesterském hotelu Lyttos Beach 5* (cca 200 m) zdarma , vnitřní bazén, fitness, Wellness centrum.UbytováníDvoulůžkové pokoje typu Superior výhledem na bazén nebo moře mají možnost jedné přistýlky a disponují vlastní koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, telefonem, SAT-TV, mini ledničkou, trezorem, setem na přípravu kávy a čaje a balkonem nebo terasou. Za příplatek možnost pokojů Superior s vlastním bazénem, Club Suite pool view nebo sea view, Club Suite s vlastním bazénem, Superior Family garden view, Superior Family pool view nebo sea view, Superior Family s vlastním bazénem anebo Junior Suite s vlastním bazénem Front Sea View (ceny na vyžádání).Sport a zábavaStolní tenis, plážový volejbal, basketbal, mini fotbal, minigolf, šipky, aerobik (vše zdarma). Biliár, tenisová akademie Lyttos Beach s 24 hřišti s různými povrchy, kurzy v akademii, golfové tréninkové hřiště, pronájem kol, elektronické hry, vodní sporty na pláži (vše za poplatek). Welness centrum vniřní vyhřívaný bazén, za poplatek masáže, salon krásy, sauna, pára, hammam. Hotel pořádá animační a zábavné programy pro děti a dospělé.

Popis lokality ubytování

PolohaLuxusní hotelový resort se nachází nedaleko městečka Analipsis, cca 5 km od centra města Hersonissos (autobusová zastávka v blízkosti hotelu). Nejbližší nákupní možnosti, taverny a bary jsou vzdáleny cca 500 metrů od hotelu v městečku Analipsis. Hotelový areál leží v bezprostřední blízkosti menší soukromé písčité pláže s pozvolným vstupem do moře. Slunečníky a lehátka na pláži zdarma.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.